![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 774775776777778 1402> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sdk....what's up???
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...sdk...ova istovo i mene me prashaa vcera... ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
I?????
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...sdk...i nisho ama bash nishto nemashe za what's up... ...samo imashe system error... ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
зошто ми се срдиш..............
![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
сакам да кажам дека доволно ми е што знам дека знаеш дека некој знае
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...ne nekoj ,mnogu sho me znaat ... znaat deka vo mojata poezija ima del od poznati dela-namerno vmetnati-nekade poveke nekade pomalce...bujrum neka produzat da kradat i da izdavaat , mnogu pati imam napishano deka ke se zaebat gadno, ne za dzabe me vikaat Trikson...e toa, jas naiven ne sum, ednashka ako me dupnale, drugput ke naebat...
|
|
![]() |
|
...sdk...triki...triki... ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сдк мразам недели.....последниве неколку недели подосадни не можеа да ми бидат....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
СДК.....ШТО СВАДБА БЕШЕ ОВА ...НА СТАДИОН....ццццц
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
...sdk...gipsy magic... ![]() ![]() Изменето од moira - 21.Јули.2008 во 00:15 |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
СДК....ФЕРАРИ....ЕЈ
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
...sdk...a Rolls-Royce da beshe...? ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк,пишман сум што се вратив...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 774775776777778 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |