![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 764765766767768 1402> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...taka treba.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
turni me da kinisam
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сдк Бог да чува
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
СДК.....и да брани
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сдк зашто секогаш е вака?
|
|
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
sakam da kazam, razmisli odgovorot mozebi ke go najdesh vo sebe
![]() |
|
![]() |
|
сдк одговорот ми стигна баш коа спиев....знаеш шо? секое чудо за три дена срц! барем кај мене е така..особено за вакви работи....ебеш ли му матер
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...aj
![]() |
|
![]() |
|
сдк не можам да заспијам сеа
![]() |
|
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
SDK Hello Scotland
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....kolku sum bil pameten porano....iako istoto i sega ke mozam da vi go kazam....
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
SDK
Promaja me fakja,kichma me boli
mi treba maser
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
светот е прекрасен
лугето се прекрасни и се е како треба да биде ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 764765766767768 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |