|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 763764765766767 1402> |
Автор | |
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам..... Ветувам... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da?
cesen pionerski zbor? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам..... и многу повеќе од тоа... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK begaj dodeka uste mozes
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам..... Од некои работи човек не само што не сака да бега, туку и намерно подзастанува да го дофатат... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK si se prepoznal pogresno , kako i sekogas
no tvojata misla , kazuvanje ima tvoja logika , BRAVOS Изменето од anakin - 15.Јули.2008 во 17:53 |
|
|
|
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам... Не се препознав погрешно... туку ти ми ја поттикна мислата... па затоа сакав да ти реплицирам.... бидејќи ме инспирираше... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jupiiiiiiiiiiii ej
Изменето од anakin - 15.Јули.2008 во 18:00 |
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...si bendisav snashka...
Sdk, rabotata e naredena-50% I ne primam pogovori! |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoristete smajli kako ili ili
mozat da okvalifikuvat deka navreduvate |
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi se razjasni vo Zalbi i poplaki....
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам... сваќе... чекам слика од зетот...
...после ќе ги договориме и останатите 50%...
...па после ќе пијнеме по некоја... да ги чифтосаме...
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sdk....Epa ajde airlija neka e svaki , pa vikajte za chastenje koga ke ja definirate rabotata
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
уау |
|
Внеси реплика | страница <1 763764765766767 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |