|
Македонци во Пакистан! |
Внеси реплика |
Автор | |
Al_Masih_Qam
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Јули.2008 во 22:28 |
Kralot i kralicata na Hunzite (pakistansko polucivilizirano pleme) se vo poseta na MK... (toa vi e poznato) Inace oni se furaat deka se potomci na Aco Makedoncki, isto kako i nie... (i toa vi e poznato). I taka, sega site se furame deka sme dalecni rodnini i kje pravime po se izgleda nov sojuz na nevrzanite... Toa valjda ide sinhronizirano so evroatlantskite integracii...
Znaci, temata e, da ne se zbunime - poveke od 2000 godini makedonska emigracija! Pa pisuvajte... Изменето од Al_Masih_Qam - 14.Јули.2008 во 22:43 |
|
AL MASIH QAM! HAQQAN QAM!
ВОИСТИНУ ВОСКРЕСЕ ХРИСТОС БОГ! |
|
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam dali se Makedonci po rod ama edno mi e cudno. Na klipcinjata na youtube sto gi gledav vidov deka na grobovite gi imaat ama bas skroz istite simboli kako na starite grobovi na makedoncite vo Mariovo i vo Egejska Makedonija
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекај, а им дадоа ли државјанства на кралсткото семејство, или веќе го имаат по основа на раѓање?
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke im go dam moeto , neka se povarat vo ova tendzere malku i tie, ne ke e loso da se zamenime. |
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum od od poteklo na AVRAAM
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |