IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 295>
Автор
Порака
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 04:13
naletav na vic za Premierot,pa aj vikam da go spodelam so vas

Што ќе се случи ако Никола Груевски се пресели во Босна?
Нивото на интелигенција ќе порасне во двете држави.
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 07:10
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
kiroo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јули.2008
Поени: 209
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiroo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 14:11
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

aj..daj da olabavime malku..eve eden vic da se nasmeeme malku

Никола Груевски бил во посета на Србија и отседнал во некој хотел. Арно ама имал проблеми со собата и слегол да се пожали на рецепционерот. Но исто така слабо му одел и српскиот.
- Имам поблеми са собом !
- Ок. Али ја нисам психијатар ! - рекол рецепционерот

dobar e.
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 14:43
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

aj..daj da olabavime malku..eve eden vic da se nasmeeme malku

Никола Груевски бил во посета на Србија и отседнал во некој хотел. Арно ама имал проблеми со собата и слегол да се пожали на рецепционерот. Но исто така слабо му одел и српскиот.
- Имам поблеми са собом !
- Ок. Али ја нисам психијатар ! - рекол рецепционерот

...вицов е КРВАВ...
Кон врв
invader Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 442
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај invader Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 14:57
се надевам дека си си го нашол-психијатарот!
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 20:06

Истиот доктор сос ментора му Љубчо го имаат.

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiroo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 22:08
edno im priznavam na komunjarite, za humor ve biva.

ja napraivte drzavava za smeenje.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 06:27
Originally posted by kiroo kiroo напиша:

edno im priznavam na komunjarite, za humor ve biva.

ja napraivte drzavava za smeenje.

Не бе, ние се смееме само на тоа што веќе го прават... Еве на пример родум ќе сме биле со некое племе Хунзи... Тое нели е за смеење??? Дури е посмешно и од вицот, само разликата е во тоа што ова не е виц (за жал)...

Изменето од DelijaSkopje - 15.Јули.2008 во 06:27
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiroo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 10:58
i tuka ne si sfatil. ne poteknuvame nie od hunzite, tuku oni (navodno) od nas.

nebitno e dali ti e tebe smeshno ili ne. vas vi bese smesno i deka makedonija ke bide drzava, ama ete tie vicovi ni vo srbija vise ne se smeshni.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 12:40

i tuka ne si sfatil. ne poteknuvame nie od hunzite, tuku oni (navodno) od nas.

nebitno e dali ti e tebe smeshno ili ne. vas vi bese smesno i deka makedonija ke bide drzava, ama ete tie vicovi ni vo srbija vise ne se smeshni.

Што бе не сум сватил...? Кој спомна кој од кого потекнува??? Реков дека сте роднини со Хунзите... А кога велам СТЕ роднини, тоа знаци дека само мал дел од Македонците се заносат по тоа... Јас не ги рачунам за ништо... Утре ќе им текне на некои квази новинари и дека Џингис Кан е наш род...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiroo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 12:57
ne mu branam na nikoj da se zanesuva deka se isti soj so Hunzite. Vsushnost, mojot stav e ni vaka ni taka, dodeka NAUCNI i genetski dokazi ne se iznesat, sto ke pokazat.

samo vie sto se smeete, mi licite na onie od sredniot vek koga se smeele deka treba da se mijat race itn. Naukata se ke si kaze, nema so da se potsmevate so naukata.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 13:04

ne mu branam na nikoj da se zanesuva deka se isti soj so Hunzite. Vsushnost, mojot stav e ni vaka ni taka, dodeka NAUCNI i genetski dokazi ne se iznesat, sto ke pokazat.

samo vie sto se smeete, mi licite na onie od sredniot vek koga se smeele deka treba da se mijat race itn. Naukata se ke si kaze, nema so da se potsmevate so naukata.

... Ми и ХУНЗИ три милиона...
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 13:25
Смеј се смеј... само да не излезе после дека си му прв братучед на Газанфер али... како беше...намигнување
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2008 во 21:01
Originally posted by anastea anastea напиша:

Смеј се смеј... само да не излезе после дека си му прв братучед на Газанфер али... како беше...намигнување

Не верувам братучед...ама коњушар можеби..
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.