![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 761762763764765 1402> |
Автор | ||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
tragikomicno
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
bezimena ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
koga ke te povredat ranata ne zaceluva lesno...taa boli i ostanuva zasekogas kako eden goolem beleg za cel zivot vo srceto...a toa e edno...........
![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
gledav na vesti..na TELMA I KANAL 5 jas takva izjava ne cuv..a kako zabveleska..ne pocinala zena mu od struen udar nego kjerka mu,obiduvajki se da stavi zapalena sijalica vo akvarrium poln so voda..Koga veke ja udrila strujata se obidele na sirte nacini da i pomognat no ne mozele,na kraj vujko i uspeal,ja legnal vo gradinata ja poturil so vrekja pesok..no vekje bilo prekasno.Zalno
![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...leleeeee,sto den ke da bese denes osven ponedelnik...?..dosadno u pm...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Сакам да кажам....колку беше убава....галичката невеста....
... качена на ...коњ..........
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
sakam da kazam kutrata nevesta so fustan sho tezi 30 kilogrami na 40 stepeni...
![]() |
||
![]() |
||
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
|
Sdk......deka mi ze pushi cigara , ama nesmeam ke me karaat po doma , vcera mi se slosi
![]() |
||
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
denes se mi idi
i tuka da kazam ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Откако ќе ја ИМАМ ќе ја откачам....
Тоа и е судбина.... |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
deka poloziv se,i konecno sega sum na vistinski raspust..hapyyyyy
![]() ![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
|
Sdk........Bravo i chestitam Eli
![]() |
||
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
||
![]() |
||
|
sakav taka no me preduhitri kuckana ![]() |
||
|
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Ku7cka... |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 761762763764765 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |