|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 910111213 295> |
Автор | |
kiroo
Сениор Регистриран: 10.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi, treba epten da si naiven da veruvas vo takvi bajki.
dosega makedonija dobro od srbija ne videla. zosto pobogu da se vrakjame na povrakjanicite od minatoto? tolku li s(t)e glupi? i povtorno davas besmisleni primeri, bidejki ne ti vleguva vo glava deka jas sum za MAKEDONIJA, a ne za "makedonija + srbija/bugarija/albanija" itn. Изменето од moira - 13.Јули.2008 во 19:07 |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu pametno od tvoja strana..samo bugarite ke si gi zacuvame Изменето од moira - 13.Јули.2008 во 19:07 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bugarite veke gi ispadivme. tie ne se nikakva zakana.
inace sto treba li sega i turcite i rimjanite li da gi pisam? |
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe treba da si odi toj segasniot premiwr sto se pravi patriot.Ne li mu e sram da go laze narodot a i narodot pak mu veruva
|
|
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Киро... Бугарите не си ги испадил уште... Оди во Пиринска и од таму испади ги... Во овој вардарски крај ги немало многу, освен `41 кога Хитлер им рекол одете и земајте од Македонија што сакате... Нема што да ги бркаш Србите, на таа територија што ја држела Србија под контрола ти денес имаш држава... Оди бркај ги од Егејска и Пиринска оваа и така е веќе наша нели... |
|
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stalno ja menjate temata. vie ste temata bre dushmani edni. rod predavnicki, soj proklet, sto ja progonuva i cica ovaa zemja so vekovi so svoite srboslavksi interesi. ZAEDNO SO bugarofilskite, siptarskite i cincarskite hordi. NE SE DVOJTE koga ste ist soj krvnicki.
|
|
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Штое бе Кирца експлодира А ??? Не се нервирај толку... |
|
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naprotiv. ic ne se nerviram. ti si toj sto treba da se nervira, bidejki gledas deka sistematski ve trebime.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полека со навредите...иако темава ви е фри, не значи дека треба да се претерува! ...напоменав дека доколку сте екстремни и тука ке има санкции... |
|
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
voopsto ne mi precat navredite na delija, i baram pogolema tolerantnost.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...можеби тебе не но нас ни сметаат и нема потреба да бараш, се има своја граница на толеранција...и не ја злоупотребувај толеранцијата... Благодарам Изменето од moira - 14.Јули.2008 во 01:03 |
|
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ti precat, ne gi citaj.
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nemoj da bidesh drzok...i diskutiraj kako shto treba...!!! Pozdrav |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj..daj da olabavime malku..eve eden vic da se nasmeeme malku
Никола Груевски бил во посета на Србија и отседнал во некој хотел. Арно ама имал проблеми со собата и слегол да се пожали на рецепционерот. Но исто така слабо му одел и српскиот. - Имам поблеми са собом ! - Ок. Али ја нисам психијатар ! - рекол рецепционерот Изменето од moira - 14.Јули.2008 во 04:18 |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |