![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 758759760761762 1402> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк лежев до сеа и гледав филм...и пак е досадно
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
SDK ...Blu aj uste malku ke zaladi pa ke setnes nekade
![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
дека премногу е топло..... , пардон жешкоооооооо.
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
sdk deka bluebell e vo pravo...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сдк Нена со душа чекам да залади
![]() се сложувам со Блубел и Фикс ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Sdk Podobro ne mrdajte , jas se pravev fraerka akav nadvor i mi se slosi ama epten mnogu , pomisliv deka nema da mozam doma da se vratam .sedete doma luge uzasno e nadvor
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
сдк памтам минатата година кога не предупредуваа да не излегуваме по горештините јас и стрејт се залетавме пешки у најголемата горештина накај еден другар во маало...кај него под клима и после пак фативме пешки накај 4 саат накај стрејт. искрено почнавме да бладаме, не знаевме што збориме еј.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sdk .....Spomna bolnica , pa da te prasam kako e majka ti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
сдк...поарна фала му на Бога. но ке мора пак да ја пунктират изгледа.....болките се поретки (постојат но поретко) и малце се врати во ред. се надевам набрзо ке биде се ок...мислам се приметува по моабетиве овде дека и мене малце ми дојде душичката на место
![]() тукуууу...знаете ли вчера кого гушкав? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ima prekrasni lugje , tamu kade ne gi ocekuvas
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
сдк само да го
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
sdk mene me najde za sledna zrtva ???
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
сдк не не неееее грешка си....
|
|
|
![]() |
|
sdk deka kje se pravam deka razbrav neso
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 758759760761762 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |