|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 758759760761762 1402> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк лежев до сеа и гледав филм...и пак е досадно
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK ...Blu aj uste malku ke zaladi pa ke setnes nekade
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дека премногу е топло..... , пардон жешкоооооооо.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk deka bluebell e vo pravo...
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк Нена со душа чекам да залади
се сложувам со Блубел и Фикс да не може чоек да мрдне од дома |
|
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sdk Podobro ne mrdajte , jas se pravev fraerka akav nadvor i mi se slosi ama epten mnogu , pomisliv deka nema da mozam doma da se vratam .sedete doma luge uzasno e nadvor
|
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк памтам минатата година кога не предупредуваа да не излегуваме по горештините јас и стрејт се залетавме пешки у најголемата горештина накај еден другар во маало...кај него под клима и после пак фативме пешки накај 4 саат накај стрејт. искрено почнавме да бладаме, не знаевме што збориме еј. а вчера коа одев накај клиника во 3 поручекта мислам пораздвижено е у 4 сабајле отколку тоа време поручек...ја си знам како ми беше....
|
|
|
|
nena34
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sdk .....Spomna bolnica , pa da te prasam kako e majka ti
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...поарна фала му на Бога. но ке мора пак да ја пунктират изгледа.....болките се поретки (постојат но поретко) и малце се врати во ред. се надевам набрзо ке биде се ок...мислам се приметува по моабетиве овде дека и мене малце ми дојде душичката на место
тукуууу...знаете ли вчера кого гушкав? |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima prekrasni lugje , tamu kade ne gi ocekuvas
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк само да го Анакин и да кажам Брза ке се реши малце од мене и вардар
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk mene me najde za sledna zrtva ???
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк не не неееее грешка си.... сакав да кажам нема шо по форум и на мсн да не има, сега е тука
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk deka kje se pravam deka razbrav neso
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 758759760761762 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |