|
Поделбата на Косово одново актуелна??? |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | ||
Chameria
Нов член Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
srbija bese e i ke bide najgolema luzerska drzava, od cela jugoslavija im ostana samo beligrad, hahahah, taka e koga mislis deka znaes se a u stavri ne znaes nisto, srbija e crna tocka vo atlasite na svetot. nie ne sme palckovi nie sme mazi koi ti gi stavame mudata vo kutija cigari, nie ne ubivavme civili srbi , nie ne otidovme vo belgrad i da ubivame srbi, ja ne znam koj ja napravi srebrenica, a mozda bile amerikanci bre tie zaboraviv, delija treba da se sramujes od srbite a ne da gi pofalis , tie se mrsojadci.
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од xxll - 13.Јули.2008 во 15:35 |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ejj Chameria ama i vie albancite ne ste cveke za mirisanje |
||
Chameria
Нов член Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa od komsiite se naucivme taka , a ni turcive ne se cveke, ke spomna samo k*rdistan
|
||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
kiroo
Сениор Регистриран: 10.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke dojde vreme koga ni obama ni osama ke moze da gi stiti. veke se vrti politikata, gledate deka EU gi moli srbite... za nekoja godina i kosovo ke gi molat da go zemat nazad. ko ke svatat so kakvo varvarsko nevaspaitano pleme si imaat rabota.
a turcite se super lugje i narod. najkjef mi e tamu na odmor. samo prosto ne mi se veruva deka turcija ke gi stiti siptarite. ne se tolku glupi. |
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да те чуе господ ххll!Го молам бога за тој ден!Па да ги видиме јунациве кои со години не тероризираат нас и Србите затоа што Америка ги штити!А кога ќе дојде тој ден да бидете сигурни дека ќе вратите се што некогаш сте зеле до последен метар! Изменето од moira - 13.Јули.2008 во 19:14 |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako srbija sega gi plakja svoite grevovi, bidete sigurni deka i siptarite ke gi plakjaat nivnite.
samo mi e strav da ne se udavat vo jonsko. grevcinja se, slaba im e ekonomijata, nemaat tolku gumi za spasuvanje... |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А вие од каде дојдовте бе море... Вие сте Арнаути и Турците ве донеле и ве населиле овде и ве користеле како жив штит и како војници во првите редови да гинете во нивно име... Вие тогаш сте биле (а и сега сте) диво племе... Прашај ги Турците зошто и ден денес ве викаат Арнаути... Они ја знаат вашата права историја... |
||
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na turcite im e pogolem interes makedonija, kako edna kontrateza na grcko-srpskite interesi na balkanot, otkolku albanija. no nikogas ne se znae. |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ивана Жигон...
http://www.youtube.com/watch?v=juXEcYCV2PE&feature=related Изменето од DelijaSkopje - 13.Јули.2008 во 18:14 |
||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Polaris - 08.Декември.2008 во 23:02 |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravo be xxll...pocna da mi de dopagash vo postovite....
realno kazano od tvoja strana....mnogu realno...dali sega sfati samo zaradi shto albancite se ponekogash od tvoja strana na forumov.... |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemoj pogreshno da me razberesh xxll nemam proti turcite nishto losho...
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |