|
Поделбата на Косово одново актуелна??? |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | ||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne e bitno sto ke ja snema Rusija od liceto na planetata (ti bidejki si ekspert za voeni prasanja, ne se somnevam vo tvojot stav), za zapadnjacive e bitno sto ke ostane od niv posle toa lansiranje
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се става во гас ПРОБАЈ стави си еден... ...Србин... |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bitno e,...shto rusija vekje nema da postoi,....i svetot ke bide mnogu podobar,...
...samo ,..gledam ti si bil i od mene pogolem voen expert.......edna rusija,....ja stavash sproti celiot ostanat svet,....pa ushte i ,...svetot ke si go okrkal,...od nea,....hahahah,...edna rusija ,..chij narod zivee vo ,..relativna beda,...na chija smetka samo nekolku procenti ,...ziveat kako kralevi,....se mi se chini deka nema da i gine ushte eden ,...crven oktomvri,....ako produzi taka,... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас мислев дека само Кирца тропа глупости, а овој да не остане покус... Велиш една Русија наспроти целиот останат свет. Кој останат свет јадо...? За тебе САД и ЕУ се целиот свет...??? Којзнае каква форма има светот во твојата глава... |
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас мислам дека Русија не е толку глупава да влезе во војна со друга голема сила заради Србија без разлика колку ја сакаат Србија.Тие еднаш влегоа во војна заради Србија(во Прва Светска Војна)и го окркаа стапот!Доказ за ова е тоа што не интервенираа кога НАТО и САД ја нападнаа Србија во деведестеттите!Русија во таква војна би влегла само доколку и се зсагрозени незините интереси и граници-ако тоа се случи-Бог нека и е напомош на Америка!
|
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
kiroo
Сениор Регистриран: 10.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahhaa... samo izgleda kako sto se smaluva drzavata, taka vi se smaluva i toa... petleto de... ti delija, so sto si ostanat kutar ti? |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Chameria
Нов член Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa za podelba na kosovo e samo llaf muabet, kosovo ke se podeli togas , koga ke se podeli cel svet.
Изменето од moira - 13.Јули.2008 во 19:17 |
||
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
celiot svet ke se podeli???? na sto? Na drzavi? o biseru molim te moira ostavi go ovoj zasluzuva pocesno mesto kako dvorski sut na forumov. |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кажи ми има ли поголеми плачковци од вас...??? Па вие сте тие што стално кукавте и им се жалевте на западните сили како сте угнетувани и обесправени... Ти најде да кажуваш какви сме биле ние??? Ја наполнивте архивата на CNN и BBC со плачење и кукање... Не шише од 2 литра, туку цела лубеница сте во сосотојба да си пикнете само да се пожалите на Американците... Вашите лаги успешно се продаваа... но ќе дојде време кога ќе ве разоткријат и тогаш скапо ќе платите за се... За се што и направивте зло на оваа Македонија, за се што и направивте зло на Србија, за се што направивте зло во овој Балкан... Штета е што го трошите драгоцениот кислород... Изменето од moira - 13.Јули.2008 во 23:21 |
||
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
|
||
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo pravo e delija.
sekoj plaka za svoite zlodela. momentalno srbija si plaka i uste ke si plaka bidejki bea prvi i najgolemi zlostornici na balkanov. ama ke dojde denot koga i siptarite ke platat. |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можеш ли да ја извадиш Србија од уста...??? Јас еднаш бев искључен зошто многу сум ја спомнувал, ама изгледа немам шанси со тебе... Секој втор збор ти е Србија... Да не те тепале кога си бил мал... |
||
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas se drzam do temata. a ti pocna da zboris za zlodela, pa kako da ne ja spomnes srbija vo toj kontekst?
toa bi bilo zlodelo samoto po sebe. p.s. gledase li vcera prenos od srebrenica? |
||
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |