IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Свет
  Активни теми Активни теми RSS - Поделбата на Косово одново актуелна???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Поделбата на Косово одново актуелна???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 11>
Автор
Порака
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2008 во 22:23
Ne e bitno sto ke ja snema Rusija od liceto na planetata (ti bidejki si ekspert za voeni prasanja, ne se somnevam vo tvojot stav), za zapadnjacive e bitno sto ke ostane od niv posle toa lansiranje
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2008 во 22:23
Originally posted by kiroo kiroo напиша:

srbija? so bese toa? se jade li?

Не се става во гас ПРОБАЈ стави си еден...     ...Србин...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2008 во 22:35
bitno e,...shto rusija vekje nema da postoi,....i svetot ke bide mnogu podobar,...

...samo ,..gledam ti si bil i od mene pogolem voen expert.......edna  rusija,....ja stavash sproti celiot ostanat svet,....pa ushte i ,...svetot ke si go okrkal,...od nea,....hahahah,...edna rusija ,..chij narod zivee vo ,..relativna beda,...na chija smetka samo nekolku procenti ,...ziveat kako kralevi,....se mi se chini deka nema da i gine ushte eden ,...crven oktomvri,....ako produzi taka,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2008 во 22:39
Originally posted by brza brza напиша:

bitno e,...shto rusija vekje nema da postoi,....i svetot ke bide mnogu podobar,......samo ,..gledam ti si bil i od mene pogolem voen expert.......edna  rusija,....ja stavash sproti celiot ostanat svet,....pa ushte i ,...svetot ke si go okrkal,...od nea,....hahahah,...edna rusija ,..chij narod zivee vo ,..relativna beda,...na chija smetka samo nekolku procenti ,...ziveat kako kralevi,....se mi se chini deka nema da i gine ushte eden ,...crven oktomvri,....ako produzi taka,...

Јас мислев дека само Кирца тропа глупости, а овој да не остане покус... Велиш една Русија наспроти целиот останат свет. Кој останат свет јадо...? За тебе САД и ЕУ се целиот свет...??? Којзнае каква форма има светот во твојата глава...
Кон врв
Zajcef Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Регистриран: 16.Јануари.2008
Поени: 1252
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2008 во 23:09
Јас мислам дека Русија не е толку глупава да влезе во војна со друга голема сила заради Србија без разлика колку ја сакаат Србија.Тие еднаш влегоа во војна заради Србија(во Прва Светска Војна)и го окркаа стапот!Доказ за ова е тоа што не интервенираа кога НАТО и САД ја нападнаа Србија во деведестеттите!Русија во таква војна би влегла само доколку и се зсагрозени незините интереси и граници-ако тоа се случи-Бог нека и е напомош на Америка!
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2008 во 23:15
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Originally posted by brza brza напиша:

bitno e,...shto rusija vekje nema da postoi,....i svetot ke bide mnogu podobar,......samo ,..gledam ti si bil i od mene pogolem voen expert.......edna  rusija,....ja stavash sproti celiot ostanat svet,....pa ushte i ,...svetot ke si go okrkal,...od nea,....hahahah,...edna rusija ,..chij narod zivee vo ,..relativna beda,...na chija smetka samo nekolku procenti ,...ziveat kako kralevi,....se mi se chini deka nema da i gine ushte eden ,...crven oktomvri,....ako produzi taka,...

Јас мислев дека само Кирца тропа глупости, а овој да не остане покус... Велиш една Русија наспроти целиот останат свет. Кој останат свет јадо...? За тебе САД и ЕУ се целиот свет...??? Којзнае каква форма има светот во твојата глава...
a be,..glupcho,....odi prvo napravi neshto so,..bajpasot,...pa ,otvori usta,...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
kiroo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јули.2008
Поени: 209
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiroo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2008 во 00:35
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

srbija? so bese toa? se jade li?

Не се става во гас ПРОБАЈ стави си еден...     ...Србин...

hahhaa... samo izgleda kako sto se smaluva drzavata, taka vi se smaluva i toa... petleto de... ti delija, so sto si ostanat kutar ti?
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2008 во 03:50
Originally posted by oon oon напиша:

Mnogu mi se cudni ovie zemji SAD,Anglija,Francija,Germanija i Turcija site ovie zemji go priznaa Kosovo a sega velat deka mozno e da se podeli Kosovo..
--- Sto se cudis site ovie zemji SAD,Anglija,Francija,Germanija,i Turcija imaat interes od Kosovo za dzabe ne gi spasija albancite od Srbija...   Ako imaat interes da se podeli Kosovo togas toa ke se sluci...
Кон врв
Chameria Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 11.Јули.2008
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Chameria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2008 во 10:43
toa za podelba na kosovo e samo llaf muabet, kosovo ke se podeli togas , koga ke se podeli cel svet.

Изменето од moira - 13.Јули.2008 во 19:17
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiroo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2008 во 11:00
Originally posted by Chameria Chameria напиша:

toa za podelba na kosovo e samo llaf muabet, kosovo ke se podeli togas , koga ke se podeli cel svet.

celiot svet ke se podeli???? na sto? Na drzavi?

o biseru molim te moira ostavi go ovoj zasluzuva pocesno mesto kako dvorski sut na forumov.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2008 во 12:16
Originally posted by Chameria Chameria напиша:

i nikoj ne spomnal deka edna od golemata petka rekol nesto za podelbas, toa e srbsko-ruska propaganda, kako sto bese propagandata i so richar ger deka rekol deka kosovo ne zasluzuva nezavisnost,

Кажи ми има ли поголеми плачковци од вас...??? Па вие сте тие што стално кукавте и им се жалевте на западните сили како сте угнетувани и обесправени... Ти најде да кажуваш какви сме биле ние??? Ја наполнивте архивата на CNN и BBC со плачење и кукање... Не шише од 2 литра, туку цела лубеница сте во сосотојба да си пикнете само да се пожалите на Американците... Вашите лаги успешно се продаваа... но ќе дојде време кога ќе ве разоткријат и тогаш скапо ќе платите за се... За се што и направивте зло на оваа Македонија, за се што и направивте зло на Србија, за се што направивте зло во овој Балкан...
Штета е што го трошите драгоцениот кислород...

Изменето од moira - 13.Јули.2008 во 23:21
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiroo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2008 во 12:23
vo pravo e delija.

sekoj plaka za svoite zlodela.

momentalno srbija si plaka i uste ke si plaka bidejki bea prvi i najgolemi zlostornici na balkanov.

ama ke dojde denot koga i siptarite ke platat.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2008 во 12:27

vo pravo e delija.

sekoj plaka za svoite zlodela.

momentalno srbija si plaka i uste ke si plaka bidejki bea prvi i najgolemi zlostornici na balkanov.

ama ke dojde denot koga i siptarite ke platat.

Можеш ли да ја извадиш Србија од уста...??? Јас еднаш бев искључен зошто многу сум ја спомнувал, ама изгледа немам шанси со тебе... Секој втор збор ти е Србија... Да не те тепале кога си бил мал...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiroo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2008 во 12:28
jas se drzam do temata. a ti pocna da zboris za zlodela, pa kako da ne ja spomnes srbija vo toj kontekst?

toa bi bilo zlodelo samoto po sebe.

p.s. gledase li vcera prenos od srebrenica?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.