IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 295>
Автор
Порака
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Статус: Офлајн
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 17:57

Па богами не знам, кој е поголем газда, американците или кинезите... Ако мислиш дека фабриките што се градат во Кина им припаѓаат на американците, тогаш си јанлаш. Не можеш да мрднеш во Кина без учество на државата.

Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
kiroo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Јули.2008
Поени: 209
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiroo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 21:41
i? stom si tolku zaljuben, odi u kina raboti 19 saati na den za $10 mesecno ako ti e merak.

zatucana raja...
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 23:05
Кирца што тропаш безвезе... Си го видел ли економскиот раст на Кина и на САД последниве три години??? Не изигравај мало дете кое се пали на Америчките филмови... И мене ми се свиѓаат филмовите,ама тоа си се само филмови и ништо друго... Немој да мислиш дека во реалноста е исто така...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiroo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 23:40
haha... ekonomskiot rast... da sum go videl. Kina 3 trilioni dolari GDP, so milijarda ziteli, Amerika 13 trilioni so 300 milioni ziteli.

pa sea idi ti podeli pomnozi, obrazuj se, opameti se, ako ne i tresni se od zid, da ti skodi ne moze...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јули.2008 во 23:54
kako moze nekoj ,..shto e na vrvot,...procentualno da ima ist rast ,..so nekoj shto ,..pochnal da se razviva,....ako smetash taka ,...togash,...duri i  i ovaa ebanovina pobrzo se razviva od,...povekjeto najrazvieni zemji,..
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiroo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2008 во 09:13
brza, i ti si bil eden od zatucanite... covece kako ne ti e jasno deka reka imigranti se sleva vo Rusija i Kina dvete najjaki zemji na svetot, dvete rajski zemji, dvete najprosperitetni nacii... abe cel svet se potepa da zivee vo Vladivostok, ili Shiuan, a ti glup se tepas za nemacki i ameriki...

Изменето од moira - 12.Јули.2008 во 22:08
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2008 во 22:31
Кирца ти си сигурно за во Њујорк така...? И тоа во Харлем кај црнците , па малку да те раздрмаат... за да ја засакаш уште повеќе Америка ДЕ...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiroo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2008 во 00:27
ja sum za makedonija. znam deka tebe ne ti vlaga deka nekoj moze da ja saka ovaa zemja, ama toa e tvoj problem.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2008 во 12:02
Originally posted by kiroo kiroo напиша:

ja sum za makedonija. znam deka tebe ne ti vlaga deka nekoj moze da ja saka ovaa zemja, ama toa e tvoj problem.

Јас знам дека ја сакаш својата земја, но проблемот е кај тебе што неможеш да сватиш дека некој што сака да живеат Македонија и Србија заедно, исто така си ја сака Македонија... Тоа кога ќе го сватиш ќе бидеме на чисто и ќе можеме после и за друго да разговараме...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiroo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2008 во 12:11
vo pravo si. ne mozam da te sfatam.

isto kako sto ne mozam da gi sfatam onie sto sakaat makedonija da bide del od albanija. ili bugarija.

za mene si vo ist kosh.
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2008 во 12:13
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Јас знам дека ја сакаш својата земја, но проблемот е кај тебе што неможеш да сватиш дека некој што сака да живеат Македонија и Србија заедно, исто така си ја сака Македонија... Тоа кога ќе го сватиш ќе бидеме на чисто и ќе можеме после и за друго да разговараме...

Заедно НЕ...ама како пријатели и соседи ДА...
пс
Само со црквата и глупердата нивен овде ...зоки-поки  да си го средат проблемот најпрво.
 голема%20насмевка

Изменето од novace - 13.Јули.2008 во 12:13
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2008 во 12:20
Сто пати е кажано со Србија немаме никаков проблем со црквата, туку со пет православни цркви на кои поглавари се Грци... Тие ја кочат работата...

А Кирца, ти за мене си во ист кош со оние кои сакаат да се подлижуваат на САД... А тука спаѓаат и Арнаутите... значи ти си заедно со нив во ист кош...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiroo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2008 во 12:24
za mene amerika e alatka kako da stigneme do slobodna i prosperitetna makedonija.

za tebe srbija e sonot, sama po sebe.

tuka sme mnogu razlicni predavnice...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2008 во 12:33

za mene amerika e alatka kako da stigneme do slobodna i prosperitetna makedonija.

za tebe srbija e sonot, sama po sebe.

tuka sme mnogu razlicni predavnice...

За мене е алатка соживот со Србија за добро на Македонија... Ти не сваќаш дека додека ги избегуваш нив, САД ти нуди соживот со Арнаутиве... Зар ти е подобро со нив??? Зар ќе ти биде подобро утре да имаш Ќерка или син и да ти донесе дома зет или снаа Арнаут??? Не пријателе не сум ја предавник, а не си ни ти само сеуште си млад и видикот ти е смален ... Не гледаш надалеку...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,267 секунди.