|
Вицеви за животни |
Внеси реплика | страница 123 15> |
Автор | |
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 07.Јули.2008 во 15:44 |
Пишете некој виц за Домашните и Дивите Животни!
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве јас да го скршам мразот:
Дошле дома еден ден зајакот и синот негов-едниот посран другиот помочан и зајачицава ги прашува што им станало? На тоа синот одговара:Абе остај,се помочав од страв додека мечката си го бришеше г’зот со тате! |
|
|
|
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си прават муабет две прасиња и едново го прашува другово што сака да биде кога ќе порасне.На тоа другово одговара:Се думам меѓу шницла и виршла!
Две јагниња прават филозофски муабет. -веруваш ти во живот после велигден? |
|
|
|
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил некој човек и имал папагал кој бил пијаница.Еден ден човеков требало да оди некаде и му рекол на папагалов:слушај,немој да си го допрел шишето со водка зошто ќе те искубам!
Кога се вратил го гледа папагалот пијан седнат в ќош со водка в раце и папагалов вика: -Куби газда нек си ебе матер! |
|
|
|
rencio
Група Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koja je životinja bugarima najdraža?
- zmija zašto? - leži, a ide |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ко ветеринар мора вакви да знам нели
си биле свиња и крава. кравата болна легнала ке умира и газдава викнал ветеринар. ја прегледале и ветеринарот вели-ако не стане за 3 дена кољајте. и свињата -стани мори ке те заколат....кравава не реагира оваа пак -стани мори ке те заколат утре ако не станеш и оваа пак не реагира стани мори да не станеш -ножот ти го спремат и видела кравава не видела, станала шо ке прај. и доаѓа сабајлево стопанот и гледа кравава на нозе. жив радосен вика по жена му -женоооо спремај сатарот кравата стана, да се омрсиме со свињата. П.С. одговара на мојот потпис.... Изменето од blueprayer - 09.Јули.2008 во 19:19 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
си биле две крави и си праеле моабет. едната и вика на другата:
-си чула ма ти за кравјо лудило? а другата вика: -што ми е гајле јас сум авион. |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
отишла мравка во кино , но пустата од филмот ни ф не видела кога слонот седнал пред неа. другиот ден смислила план и повторно отишла во кино. и таква целата радосна седнала пред слонот и му вели:
-е сеа ти да видиш како е коа некој седи пред тебе. |
|
|
|
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во шумата ја осудиле кртицата на смрт и и викаат кажувај сега како сакаш да те убиеме!
-Закопајте ме жива! Се шетале две свињи и здогледале месарница и еднава и вели на другава: -еј види продавница за резервни делови! Седи мува на рогот од некој вол и иде друга и ја прашува што правиш а оваа и вели: -ќути ма,не сметај-не гледаш дека ораме!? |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле два петли и едниот му вика на другиот
-ај да одиме пред месара да гледаме голи кокошки. |
|
|
|
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седи зајакот тажен на шанк а пред него една кригла пиво.
Дошол дабарот да го зафркава ама он не мрднал само гледал во пивото. Дабарот на финта му го зел пивото и го испил. А зајакот на тоа вели со тажен глас : - Дденес ми е стварно лош ден, ништо не ми оди од рака. Прво пробувам со пиштол - нема к*ршуми , пробувам да се обесам - се кине јажето. Со последните пари купувам пиво и ставам отров во него и да не веруваш, ми го снема од пред нос !!! |
|
|
|
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ke stavis nosorog vo frizider so tri potezi?
ke ja otvoris vratata,ke go stavis nosorogot i ke zatvoris vratata kako ke stavis zirafa vo frizider so 4 poteza ke ja otvoris vratata,ke go izvadis nosorogot,ke ja stavis zirafata i ke ja zatvoris vratata |
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mine lisicata i go gleda zajko delka stap.Lisicata go prasuva so pravi a toj odgovara:eve delkam stap ke to teapm volkot.Mine meckata go gleda zajko kako delka stap pa go prasuva so pravi a toj odgovoril:eve delkam stap ke go tepam volkot.Meckata mu kazuva na volkot za zajko i volkot odi kaj zajakot i go prasuva so pravi a zajko odgovara:eve delkam stap i tropam gluposti
|
|
1 Година верен форумџија
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што носи зајакот на грб додека лета?
- Орел. |
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
Внеси реплика | страница 123 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |