![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 741742743744745 1402> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Sakam da kazam deka anakin mi nedostigashe mnoguuu
|
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
SDK zashto solzi??
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
sakam da kazam deka prekrano e da se vidi Natalija povtorno na forumov :)
|
|
![]() |
|
hip hip uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
|
![]() |
|
so ubo vreme bilo koga dodeluvavme TRFIO ministerski tituli
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sakam da kazam deka odredeni licnosti tuka se soncinja koi svetat pridruzuvajki se na nashevo sonce.. topli mili prekrasni dushi koi navistina mi nedostigaat mnogu...
pogotovo kafeto so nekoi.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сдк....а јас? спаѓам во нив?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
SDK deka pravam najubavo kafe ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Sakam da kazam deka kalimero dzabe se sekira..zaborava kakvi prerasni momenti i zurki pominavme
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сдк Калимеро никогаш не те заборави а со тебе и Дана најубавите журки во мојот живот ми се десија
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
SDK blue vojvotkata = kalimero?
![]() |
|
![]() |
|
SDK fali se fali se..gledam ke varish kafe..
I SDK da kalimero se slozuvam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 741742743744745 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |