![]() |
|
Дали сте задоволни од нокниот живот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | ||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da na tebe, na ovoj del "duri i da otides na turbo folk pak ke si pomines ubavo...so malku alkohol "!!! gledam deka ti e neshto kako zezancija ama ni kako takvo ne mozam da go prifatam ![]() turbo folk i pijanichishta ![]() ![]() |
||
![]() |
||
PimpDaddyManev ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 44 |
|
hmmm...pa ne znam dali se razbravme,ja toa za turbo folkot onaka go kazav...inace ic ne go podnesuvam...ne mi ide nekako
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
lilijana ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Според мене нашиов ноќен живот е повеке од задоволителен во споредба со други градови низ Мк.Ако нас ни е досадно и се исто па исто т.е.монотоно, замислете како им е во помаливе градови
![]() |
||
![]() |
||
PimpDaddyManev ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 44 |
|
pa mn normalno...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mikeg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
|
Pa licno sum zadovolen od nokniot zivot vo mojot rad i samo taka neka prodolzi
|
||
![]() |
||
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
|
jas licno sum malku nezadovolen od nokniot zivot vo skopje zasto se edni isti luge gi gledam neznam do mene li e ili do gradot ili do drugite luge i stanuva monotono
|
||
![]() |
||
GABRIEL_DESTROYER ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
|
Ух мене ми е супер во велесов цело време на ком незнам шо се случуе надвор нејќам многу гужва па затоа дома ми е закон и ноќе ми е мммммммммм супер
![]() |
||
![]() |
||
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
|
So dobro drustvo se e ok!
|
||
![]() |
||
Мимми:** ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
|
друштвото е битно ...само шо мислам дека ние во скопје немаме добар ноќен живот ко у помалите градови ...
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
Па конкретно во Македонија не баш, ама во Софија имаат многу подобар ноќен живот многу по опуштени луѓе подобри жирки и слично :)
![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
da...koga malku go imam
![]() |
||
![]() |
||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
|
Не е малку ама шо знам не знаат да се журкат нај нај луѓето , а плус уште гледам во скопје пред дискотеките се чекаат редови демек муабетот ти ми си другарче ќе влезиш ти нема да влезиш резили :)
![]() Изменето од FLipsi - 04.Февруари.2009 во 03:35 |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
не дека е нешто посебно,... тука во велес,... 10тина кафулиња кај да одиш и да седнеш, и два три ноќни клуба.... ама не е важно местото... друштвото е
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |