Дали сте задоволни од нокниот живот?
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Забава
Име на форумот: Ноќен живот
Опис на форумот: Што мислите за ноќниот живот во нашава ни Македонија?
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=7545
Датум на принтање: 24.Ноември.2024 во 18:55 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Дали сте задоволни од нокниот живот?
Постирано од: MAGNAT
Наслов: Дали сте задоволни од нокниот живот?
Датум на внесување: 17.Мај.2007 во 10:02
морам да признаам дека нокниот живот се повеке ми личи на нуклеарна бомба занчи задоволство 0(зеро)
------------- KRIG BLIC,
|
Коментари:
Постирано од: B2
Датум на внесување: 28.Мај.2007 во 02:49
bi bilo bolje koga site mesta za izleguvanje bi rabotele do 06:00 saat sabajle
|
Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 01.Јуни.2007 во 22:38
tocno taka. no sepak, ima mesta koi rabotat do kasno, koi mi odgovaraat na mene kako na pr. od marakana pred 4 ne se izlaga be bratce, pa so saka neka e.... a posle toa se produzuva negde na klupa ili ulica se znae....
------------- Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
Постирано од: B2
Датум на внесување: 02.Јуни.2007 во 22:21
a sto ne idam u marakana?
|
Постирано од: jasmince
Датум на внесување: 09.Јули.2007 во 18:55
za da bidam zadovolna treba dobro drustvo i da se raboti do urinskite casovi(5,6 sabajle)
------------- jasmin4e
|
Постирано од: монте кристо
Датум на внесување: 13.Јули.2007 во 09:09
groto od vremeto sum prezadovolen od nokniot zivot vo mojot grad , nikogas ne e dosadno . Sum bil vo drugite gradovi , vo sporedba so nasiov se za nikade
------------- во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 14.Јули.2007 во 02:32
,a,u im ebesh ,...go zaebaa kejot,...koga inashe dve tri mesta za sednuvanje ,..beshe mnogu poubavo,...a i poeftino,...barem imashe golemo pivo,...
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Постирано од: Flix
Датум на внесување: 14.Јули.2007 во 03:38
Pa so znam bt mi stana nekako dosadno istoto pa istoto e
------------- http://flixter.deviantart.com/">
|
Постирано од: LEGENDA
Датум на внесување: 14.Јули.2007 во 04:16
moze i bolje
------------- www.hjspain.com
|
Постирано од: kreativna
Датум на внесување: 14.Јули.2007 во 12:01
znaci vo globala sum zadovolna ama sekogas moze i podobro
------------- kolku e ubav zivotot ako znaes da go zivees
|
Постирано од: Nikolinka
Датум на внесување: 03.Август.2007 во 22:32
Ноќниот живот има две страни - добра и лоша
------------- Лазиќ
|
Постирано од: tuturutka
Датум на внесување: 15.Август.2007 во 14:01
Струшките момчиња голи на кров
|
Момчиња од персоналот на клубот "Адмирал" во Струга пред затварање на клубот се качија на кров ги слекоа фармерките и останаа само по гаќи. Ова, како што велат од клубот е во знак на добро завршената журка. Со настапот ала момците од филмот"Фул монти" младите момчиња ги воодушевија гостите во овој познат струшки клуб. Овде цело лето се правеа најдобрите ноќни и денски журки со познати резидент диџеи. Во сабота за прав пат во овој клуб пред затворањето на летната сезона во Струга, ќе се одржи пена парти журка. Улицата пред "Адмирал" ќе биде затворени за сообраќај , за да се сместат двете машини за правење пена. Атмосферата ќе ја загреваат топлес- танчарки, а специјални гостинки ќе бидат манекенеки од неколку модни студија од Македонија. Зад миксетата ќе застанат неколку познати диџеи. | Мислам после ваква забава девојките ќе се позадоволни . . . Ама и јас сум задоволен не е лошо . . . |
------------- STRUGA
|
Постирано од: NiNa1
Датум на внесување: 28.Август.2007 во 22:50
да бидејќи сурфам сум задоволна од ноќниот живот само брза не шишувај многу вулгарно бидејќи мона лиза има прави цел форум ќе умре од смеење на тбоите поракијас уште не можам да си дојдам на себе од твоите пораки хехехехе лелелеле волкава смеа сум немала ииииииииииииии
-------------
|
Постирано од: zabegan
Датум на внесување: 31.Август.2007 во 23:50
nina1 напиша:
да бидејќи сурфам сум задоволна од ноќниот живот само брза не шишувај многу вулгарно бидејќи мона лиза има прави цел форум ќе умре од смеење на тбоите поракијас уште не можам да си дојдам на себе од твоите пораки хехехехе лелелеле волкава смеа сум немала ииииииииииииии | abe neeeeeeee se misli na nokniot zivot nadvor od doma (ke stignes i ti do tamu nabrgu, za nekolku godinki)
------------- размисли пред да напишеш глупост
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 01.Септември.2007 во 23:43
ne bev,....a,sega e veke,..kasno
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Постирано од: NiNa1
Датум на внесување: 14.Септември.2007 во 20:17
Постирано од: MX-8441
Датум на внесување: 16.Септември.2007 во 22:40
Да.
------------- ,,NEMA MIR DODEKA TERORISTITE SE SHEETAAT SLOBODNO,,
|
Постирано од: emkas
Датум на внесување: 24.Септември.2007 во 19:44
Zadovolna ili nezadovolna, toa e toa sepak shto go pruza mojot mal grad drugo nemaaaaa... osven ako ne fatime navecer vo pobliskite gradovi na izleguvanje
|
Постирано од: LIPS
Датум на внесување: 19.Октомври.2007 во 02:37
Dobro e, ne se zalam -ama moze i podobro
|
Постирано од: krin
Датум на внесување: 25.Октомври.2007 во 02:58
ODLICEN,NO VREME E ZA SON...DA SI LEGNEME?
------------- DALI ZIVOTOT E UBAV ZA DA SE ZIVEE?
|
Постирано од: Antiqua
Датум на внесување: 15.Ноември.2007 во 10:55
Ноќниот живот во Скопје е трагедија жива!
------------- Veni Vidi Vici
|
Постирано од: Aquamarine
Датум на внесување: 15.Декември.2007 во 17:36
Abe covek ne moze muabet da si napravi na raat so prijateli koga odi na kafe. Treba da mu se deram na uvo na toj sto sedi do mene za da me slusne. Lugjevo ne pravat razlika pomegju disko i kafic. Poarno da gi trgnat masite i stolcinjata, pa aj ke igrame, ke praime zur. I onaka mestoto ne e za razgovor.
A u posledno vreme mi vikaat, rezervacii ne se pravat posle osum saat!
Abe ova skopskiot noken zivot e zankade!
|
Постирано од: Tonchie
Датум на внесување: 16.Декември.2007 во 09:29
Antiqua напиша:
Ноќниот живот во Скопје е трагедија жива! |
Ноќниот живот според конзументите на истиот. Ако не можеш да се вклопиш некако, бојкотирај, одбери дневна шема. Јас лично сум задоволен од ноќниот живот во Скопје. Кастро, Маракана, Миднајт, Клуб... Колосеум. Се се тоа фини места за журкање. Скопјаните и оние што доаѓаат во Скопје за школо/факултет/работа се исто така горе доле окејз луѓе.
Поим неам от каде таков заклучок дека ноќниот живот е жива трагедија. Дај бар објасни. Многу хејтам такви постови кои не кажуваат ништо.
------------- Немам потпис, ама имам http://www.youtube.com/user/tonchie23 - профил на YouTube
|
Постирано од: VILLE VALLO
Датум на внесување: 13.Јануари.2008 во 22:37
nokniot zivot e super he mene mi e super oti si praam filmovi
|
Постирано од: IQ
Датум на внесување: 14.Јануари.2008 во 00:15
nokniot zivot e dosaaaaadaaaaa
turbofolk nasekade
|
Постирано од: topsexy
Датум на внесување: 14.Јануари.2008 во 01:50
Постирано од: sasha
Датум на внесување: 17.Јануари.2008 во 16:12
ноќниот живот во Скопје е тапа. дискотеките се многу мали и неможе да се дише од гужва сите се гураат ко стоки и тоа нервира! хардрок зимскиот во неделата беше одвратно!!! што се немаше дојдено хаос беше!!!
------------- Sasha
|
Постирано од: sasha
Датум на внесување: 17.Јануари.2008 во 16:25
Tonchie напиша:
Antiqua напиша:
Ноќниот живот во Скопје е трагедија жива! |
Ноќниот живот според конзументите на истиот. Ако не можеш да се вклопиш некако, бојкотирај, одбери дневна шема. Јас лично сум задоволен од ноќниот живот во Скопје. Кастро, Маракана, Миднајт, Клуб... Колосеум. Се се тоа фини места за журкање. Скопјаните и оние што доаѓаат во Скопје за школо/факултет/работа се исто така горе доле окејз луѓе.
Поим неам от каде таков заклучок дека ноќниот живот е жива трагедија. Дај бар објасни. Многу хејтам такви постови кои не кажуваат ништо.
|
шо маракана кастро ова она. наброи неколку места кај шо воглавно има рок и малку поинаква музика. ја на пр. не слушам многу таква музика и сеа сакам да идам во колосеум да кажеме. ај за влегување ќе влезам, ама после е преполно и не се дише, а тоа дефинитивно многу е битно за тоа како ќе си помине човек. зошто ако цели време ти треба да се поместуваш лево десно ваму таму овој ќе те гурне треба да се истепаш со цела дискотека. во маракана не мислам дека е нешто подобро, ко да нема таму гужва и таму има. за да се подобри ноќниот живот треба да се изградат поголеми објекти. и што е исто така многу битно, да се смени поставата славна на вратари низ скопје. фората ако сте само машки 3 другари(помалку повеќе не е битно)има 80% шанса да не ве пуштат на врата. замислиси кој парадокс. јас идам во дискотека, да му оставам ПАРИ, а тој не те пушта, а ќе пушти некоја шмизла глупава што нема ни да купи пијачка, ќе ја частат и ќе ја лигави цела вечер таа пијачка. па не ли е тоа одвратно и глупаво!? е сеа во кастро маракана не прават такви работи, ама затоа и луѓето се малку поразлични. сите ќе се согласите со мене дека светот што искача по маракана, кастро и.т.н. не е ист со оној што иде во колосеум, хардрок или по кафани. тоа се три различни света. како може да е добар ноќниот живот кога идеш некаде да си поминеш добро, а типот пред врата ти вика дечко неможе да влезеш?!?! а ти веќе имаш испланирано што како кај до колку ќе идеш таму. ти вика неможе да влезеш имало гужва. а не е дека има гужва, фората е како ќе им текне. еве нели хардрок се смета за една од подобрите дискотеки во СК. епа зошто тогаш во недела имаше се и сешто влезено??? еее, уште време им треба да сватат на газдите на дискотеките дека не внимаваат на основни работи, затоа нема да им цвета бизнисот :)
------------- Sasha
|
Постирано од: Kali
Датум на внесување: 22.Јануари.2008 во 20:44
И јас не поднесувам гужви, туркање, малтретирање, не можеш ни да дишеш. А баш сакам свирки.
И што останува, на џез малце, порелаксирано е, убаво музиче, на кафе, на театар, и тоа. Техно, транс, таква музика, не сакам. Ни ја разбирам
-------------
|
Постирано од: Eli
Датум на внесување: 01.Февруари.2008 во 15:01
[QUOTE=blueprayer] tocno taka. no sepak, ima mesta koi rabotat do kasno, koi mi odgovaraat na mene kako na pr. od marakana pred 4 ne se izlaga be bratce, pa so saka neka e....a posle toa se produzuva negde na klupa ili ulica se znae....
Koj si znae so e dobro si znae!!:) postovanje
|
Постирано од: alekso_2000
Датум на внесување: 05.Март.2008 во 12:20
PREZADOVOLEN SUM
KAKO KE LEGNAM TAKA SE BUDAM NA SABAJLE!
------------- car's freack
|
Датум на внесување: 05.Март.2008 во 22:40
ги убија свирките не е фер ова, како не затворија некоја дискотека? но рокенролот е уште жив и се бори
|
Постирано од: james dean
Датум на внесување: 05.Март.2008 во 23:27
zabegan напиша:
ги убија свирките не е фер ова, како не затворија некоја дискотека?но рокенролот е уште жив и се бори
|
Што затвориле? Не сум информиран, не излегов нигде минатата недела.
-------------
|
Датум на внесување: 06.Март.2008 во 08:25
По весниците пишува дека се затворени Кастро, Маракана, Миднајт, и некои помалку битни места. На http://www.myspace.com/castroclub - спејсот на Кастро пишува дека не се затворени. Мислам не ни смеат да бидат затворени, кај ќе идеме на концерт на Култур Шок ако не во Кастро.
------------- Немам потпис, ама имам http://www.youtube.com/user/tonchie23 - профил на YouTube
|
Постирано од: zlatno srcence5
Датум на внесување: 31.Март.2008 во 19:18
Pa dobar e nokniot zivot,no bi bilo podobro koga ne bi barale licni karti...
|
Датум на внесување: 01.Април.2008 во 09:36
Уште подобро би било кога не би пуштале малолетници по клубовите
|
Постирано од: ivi
Датум на внесување: 14.Април.2008 во 11:19
Ne sum zadovolna.Samo,se nadevam deka nesto ke se izmeni vo skoro vreme
|
Постирано од: ivi
Датум на внесување: 15.Април.2008 во 12:37
Tonchie напиша:
Уште подобро би било кога не би пуштале малолетници по клубовите
| Se slozuvam so tebe i se nadevam deka naskoro ke prevzemat nesto i ke go resat toj problem.
|
Датум на внесување: 18.Април.2008 во 22:33
немојте ни случајно да сте се пожалиле од ноќниот живот, бидејќи каков е таков е, журката сами си ја праите
|
Постирано од: PimpDaddyManev
Датум на внесување: 16.Јуни.2008 во 12:57
e tocno...zurkata sami si ja praite...samo e potrebno dobro drustvo i sve e ok...duri i da otides na turbo folk pak ke si pomines ubavo...so malku alkohol
|
Датум на внесување: 16.Јуни.2008 во 22:04
cccc svashta
------------- http://imageshack.us">
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
|
Датум на внесување: 17.Јуни.2008 во 14:35
IQ напиша:
cccc svashta |
ova do mene se odnesuvase ili gresam??
|
Датум на внесување: 17.Јуни.2008 во 17:39
PimpDaddyManev напиша:
IQ напиша:
cccc svashta |
ova do mene se odnesuvase ili gresam?? |
da na tebe, na ovoj del "duri i da otides na turbo folk pak ke si pomines ubavo...so malku alkohol "!!!
gledam deka ti e neshto kako zezancija ama ni kako takvo ne mozam da go prifatam
turbo folk i pijanichishta
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
|
Датум на внесување: 19.Јуни.2008 во 02:08
hmmm...pa ne znam dali se razbravme,ja toa za turbo folkot onaka go kazav...inace ic ne go podnesuvam...ne mi ide nekako i zatoa rekov za da si pominam ubavo na takva muzika stvarno mi e potreben alkohol
|
Постирано од: lilijana
Датум на внесување: 20.Јуни.2008 во 00:03
Според мене нашиов ноќен живот е повеке од задоволителен во споредба со други градови низ Мк.Ако нас ни е досадно и се исто па исто т.е.монотоно, замислете како им е во помаливе градови . Баш има забава за сите вкусови и мн места за искачање.
|
Датум на внесување: 20.Јуни.2008 во 02:16
pa mn normalno... u drugi gradovi sekoj vikend ista sema...ist kafic ista diskoteka..ovde ima mn mesta za iskacanje i zabava za site vkusovi i zatoa ne se zalete mnogu mnogu
|
Постирано од: mikeg
Датум на внесување: 07.Јули.2008 во 01:02
Pa licno sum zadovolen od nokniot zivot vo mojot rad i samo taka neka prodolzi
|
Постирано од: dark
Датум на внесување: 11.Јули.2008 во 14:53
jas licno sum malku nezadovolen od nokniot zivot vo skopje zasto se edni isti luge gi gledam neznam do mene li e ili do gradot ili do drugite luge i stanuva monotono
|
Постирано од: GABRIEL_DESTROYER
Датум на внесување: 22.Јули.2008 во 19:39
Ух мене ми е супер во велесов цело време на ком незнам шо се случуе надвор нејќам многу гужва па затоа дома ми е закон и ноќе ми е мммммммммм супер
|
Постирано од: Keri
Датум на внесување: 31.Јули.2008 во 01:40
So dobro drustvo se e ok!
|
Постирано од: Мимми:**
Датум на внесување: 16.Август.2008 во 12:24
друштвото е битно ...само шо мислам дека ние во скопје немаме добар ноќен живот ко у помалите градови ... јебеш га тоа е
|
Датум на внесување: 17.Август.2008 во 02:38
Мимми:** напиша:
друштвото е битно ...само шо мислам дека ние во скопје немаме добар ноќен живот ко у помалите градови ... јебеш га тоа е |
demek u pomalite gradovi ima podobar nokjen zivot???
|
Датум на внесување: 29.Јануари.2009 во 19:38
Па конкретно во Македонија не баш, ама во Софија имаат многу подобар ноќен живот многу по опуштени луѓе подобри жирки и слично :)
|
Постирано од: ANITA11
Датум на внесување: 31.Јануари.2009 во 22:49
da...koga malku go imam
|
Датум на внесување: 04.Февруари.2009 во 03:34
Не е малку ама шо знам не знаат да се журкат нај нај луѓето , а плус уште гледам во скопје пред дискотеките се чекаат редови демек муабетот ти ми си другарче ќе влезиш ти нема да влезиш резили :)
|
Постирано од: BisernA
Датум на внесување: 09.Февруари.2009 во 21:04
не дека е нешто посебно,... тука во велес,... 10тина кафулиња кај да одиш и да седнеш, и два три ноќни клуба.... ама не е важно местото... друштвото е
-------------
|
Датум на внесување: 10.Февруари.2009 во 21:35
STO BESE TOA NOKEN ZIVOT
|
Датум на внесување: 10.Февруари.2009 во 21:50
не сум задоволен
|
Датум на внесување: 17.Февруари.2009 во 20:36
kaj e nokniot zivot
|
Постирано од: BisernA
Датум на внесување: 12.Март.2009 во 11:02
може и подобро.....
-------------
|
Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 12.Март.2009 во 11:03
da....osobeno koa izlagam so top drustvo
------------- Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
Датум на внесување: 18.Март.2009 во 15:56
kaj ima noken zivot
|
Постирано од: SoulStealer
Датум на внесување: 20.Март.2009 во 03:17
ајде да не глумам сеа некое металчиште, зашо како прво срам ми е од некои шо се декларираат како такви
Немаме некој си ноќен живот во македонијава, ајде да кажеме во престолнината во Скопје може барем малку да се каже, но што да речеме ние од периферија.. Си ја знаеме ситуацијата и кај можеме ние да одиме секој викенд натака во кастро на пример како нешто да се дешава таму али ипак подобро е отколку ваму (во охридов):). Немојте сеа да се вадите со нешо како еее што убаво ви е на лето кај вас
------------- Turning 360 degrees.. Coming soon :)
|
Постирано од: RobberT
Датум на внесување: 06.Април.2009 во 19:22
Да закон е
------------- Еј ја не знам зошто некој умираат од шекер кога некој цел живот ти соли памет :)
|
Постирано од: IdiBegaj
Датум на внесување: 07.Април.2009 во 18:10
Постирано од: Milko01
Датум на внесување: 08.Септември.2012 во 01:14
Презадоволен сум....цела ноќ...висам на форумов.....подобар ноќен живот нема......
|
|