|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 115> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...dobrodojde i nabaci nekoja slika.... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...veke e podobro!
..zivotot e ubav i ima smisla. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ja sakas od srce i vakva
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ona edinstveno nesto koe ni e dovolno za da bideme srekjni e smislata na nasiot zivot.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
fileo
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ste ja utnale celta 180%
koga covekot ja izmislil kolata zosto ja sozdal? dali e toa bezcelno? za da ja razberes smislata na tvojot zivot, treba da go prasas onoj koj go sozdal covestvoto. |
|
fileo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako baras ke razberes
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
баш на форум ќе ја дознаеш и спознаеш смислата на животот |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА СЕ БОРИШ ДА УСПЕЕШ
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se mnozis i delis kaj ke stignes, a potoa se sobiras i vadis
|
|
fileo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a jas mislev mladinava se opametuva
180% sum zgresil |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a koga se opametija starite?
|
|
vannila
Нов член Регистриран: 15.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некогаш изгледа како животот да нема смисла и се што правиме е залудно....но ако немало смисла да се живее немало ни да се родиме....значи за тоа сме тука.....со раширени раце да ги примаме проблемите и да ги решаваме бргу...да се бориме за подобро утре и да успееме во животот....да ги најдеме љубовта почитта знаењето..така сме ја пронашле и среќата-а таа е смислата на животот
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slusaj sea vaka, smisolot na zivotot se naoga skrisno pod eden zbun, doduse povremeno kastren, zavisi od gazdaricata na dvorot, a toj dvor se naoga do edna kuka koja se naoga pod eden breg od kade najubavo se gleda Venera na noknoto nebo. Za da ja najdes taa kuka treba noke da zjapas u nebo kontra na Golemata Mecka koja e majka i na Venera i bidi pristoen oti ako ne i se dopadnes sipak ke ja najdes Venera pod koja se naoga kukata so zbunot. Treba da pravis pali - gasi kon meckata so halogenki i ona ke znae deka tie ne se turaat na pajton ili desetobrzinec, tuku deka se podrazbira deka si dosol so mecok od ponovo godiste t.e. sto ponovo, pobrzo ke ti se otkrie Venera od kade lesno ke ja lociras kukata so zbunot, no so prilozeni dokazi za podvizni i nepodvizni imanja. Ete sega znaes, a sekoe znaenje e imanje.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |