IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ДУИ партнер во владата на ВМРО-ДПМНЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ДУИ партнер во владата на ВМРО-ДПМНЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 18>
Автор
Порака
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 18:21
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Originally posted by dudulovski dudulovski напиша:

Па да, да бидеме реални, прашање е колкав избор имал.
Груевски имаше избор, доби апсолутно мнозинство и можеше со било која партија да коалицира, значи не беше присилен да коалицира со ДУИ..само останува уште една можност, оваа коалиција со ДУИ ја направил зошто знае сега дека нема да имаат толкаво влијание ДУИ во владата, Груевски има 63 пратеника, и со ова он ќе ги смири мрчаторите од Европа, и ќе го држи Ахмети во раце, а од друга страна пак може и да се случи сосем спротивното и да извршил велепредавство.... Којзнае, времето ќе покаже се.....

jas poveke veruvam vo prvoto, najozbilno

Ми е гајле ти во што веруваш , тоа си е твое мислење, ова е слободна земја, јас си го кажувам само своето мислење...
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 18:27

Груевски имаше избор, доби апсолутно мнозинство и можеше со било која партија да коалицира, значи не беше присилен да коалицира со ДУИ..само останува уште една можност, оваа коалиција со ДУИ ја направил зошто знае сега дека нема да имаат толкаво влијание ДУИ во владата, Груевски има 63 пратеника, и со ова он ќе ги смири мрчаторите од Европа, и ќе го држи Ахмети во раце, а од друга страна пак може и да се случи сосем спротивното и да извршил велепредавство.... Којзнае, времето ќе покаже се.....

Ми е гајле ти во што веруваш , тоа си е твое мислење, ова е слободна земја, јас си го кажувам само своето мислење...

pa ne ti replicirav, i jas si go kazav svoeto mislenje
a i da ti repliciram, iam pravo
imas i ti, normalno
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 18:53

imas i ti, normalno

Не, чим си ме цитирал мене, значи си ми реплицирал..
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 19:00

AIRLIJA NOVA VLADA so Grujo i Ali

Изменето од moira - 06.Јули.2008 во 19:01
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 21:35
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

AIRLIJA NOVA VLADA so Grujo i Ali

Тешко дека многу време ќе опстои...
Најверојатно ....пак Вонредни Избори ни се ближат..
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 21:36
"Since a politician never believes what he says, he is surprised when others believe him."

epa sega zhalam...no ne vi e kriv Grujo za vasheto razocharuvanje...sami ste si krivi...
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2008 во 22:08
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

"Since a politician never believes what he says, he is surprised when others believe him."

epa sega zhalam...no ne vi e kriv Grujo za vasheto razocharuvanje...sami ste si krivi...

Кој и каде спомна овде некакво разочарување???
Само Вонредни Избори ..чинам дека беа споменати!.
голема%20насмевка

Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 05:08
 i Osama Bin Laden ima da formira partija vo America i ke koalicira so partijata na Bush ili na Obama.. Vo svetot moda stana  da se koalicira so teroristite...намигнување

Изменето од xxll - 07.Јули.2008 во 05:31
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 10:56

imas i ti, normalno

Jas forumov go sfakam kako pole za kulturna zaebancija pomegu forumdziite

Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 11:25
Originally posted by Zajcef Zajcef напиша:

Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

Originally posted by Zajcef Zajcef напиша:

Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

Ne mi e jasno edno...iskreno i jas se razocarav sto vleze Dui vo vladata ama ne go davam grujo....cudna rabota..... od nas makedoncite....Branko i kollicirase prv so niv i sve i prv gi preporodi od teroristi vo politicari i posle toa go izglasavte za predsedatel,a veruvam i po tolku kradenje na drzavava  i po tolku steta so i napravi na drzavata i prv koalicirase so Ahmeti ubeden sum deka ne ve razocaral tolku pak ke mu go dadete mandatot da stane pretsedatel i pokraj se...ednas zgresi i odma go ubivte covekot!!! go pogrebavte samo za edna rabota...ejjjjjjjjjjjjjjjj...misalm nie sme stvarno cudni  neznam so da kazam

inaku eve uste edna napomena i jas sum razocaran sto vleze dui a ne dpa ama toa e sepak ne go davam grujo!!
А колку пати треба да згреши?Ова е држава или селска задруга?Треба државата да пропадне за да го убиеме?Што се однесува до мене веднаш треба да го убиеме-како и сите други политичари во мк!Ќе го спасиме народот ако ништо друго....

nemam komentar sefe se gleda deka si tezok brankovista...znam deka prv ti ke mu godades  na branko sledniot mandat za pretsedatel i togas ke zamizis za site greski sto gi pravel toj grobar na drzavata a sega za grujo ednas zgresi i odma treba da go ubieme,aj i neka e taka pa ako grujo treba da go ubeiem so treba na branko da mu napravime za:apasenjeto na drzavava i privatizacija na site goelmi firimi,za sozdavanjeto na zverot sterjo nakov,prv kolaicirase so DuI,potpisa ramokven dogoorrrr ama toa ne e strasno branko niso ne napravil vie pak ke mu go dadete mandatot...rabotava e gruevski so kolaiciral za toa mora da go sredime ....c c c stvrano neznam so da kazam

А зошто ти одма ме смести во групата брнковисти?Јас ти кажав во еден претходен пост-сега ќе ти кажам пак!Јас не сум Бранковист,СДСМовец и т.н. јас само го мразам ВМРО а што се однесува на убивањево јас не викам да го убиеме само Гвујо(што ти толку го сакаш) туку да ги убиеме сите политичари во мк!Зошто само така можеме да ја спасиме нашата земја од федерализации,распарчувања,банкроти и т.н....

Znam jas...ti se cita po postovite deka si Brankovista...e bas od tie sto kao demek ne se ovaa ne se onaa partija dobivaase toj Branko na poeni tie so se krijat jas javno kazuvam deka sum simpatizer i pocituvac na likot na deloto na Gruevski za sega so napravi bar..iako napomenuvam seuste sum razocaran sto gi odbra dui no toa ne mora da znaci deka napravil koj znae kakva greskaaaa,da za tebe e golema pa zatoa sea taka pisuvas...ama znam 100% ubeden sum deka na slednite izbori za pretsedatel prv ke glasa za Brane голема%20насмевка i pokraj tolku smrtonosni greski sto toj i gi nanese na drzavava ama ako ne e bitno za Branko ...on neka ja pogrebuva drzavava biten e Gruevski!!! on ako zgresi nego mater ke mu e......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 11:31
pa i od DUI se lugje, sto ste navalile se cudam
s.r. Dzaki

Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 19:57
Od ova napisanovo gore za nisto ne mi e gajle , da ne nabrojuvam .

Aj ziti se kazi kako me desifrirase deka sum sdsmovec nikade vo komentarot nema partija spomenato ni pa komentarot ima nekakva seriozna sodrzina za da mu se posvetis tolku vnimanie .

Ne !

Ti si procital nekoi moi prethodni postovi i nekako si zaklucil deka ne sum vmrovec tuku po avtomatizam sum sdsmovec ili dza ili bu !

Prasanjeto do tebe e zosto ne si citiral nekoj od tie poserioznite postovi vise ako si sakal da debatiras so mene za politika tuku si se fanal za ovaa glupost so ja napisav i da bidam iskren se zaebaav za moment bev ne seriozen iako znam deka ima picajzli kako tebe so cekaat da se istaknat na smetka na drug .

Sledniot pat ako sakas nesto da napises probaj da bide obicen komentar bez da citiras nekogo osobeno ako edno so drugo nema dopirni tocki pa ako komentarot ima nekoa tezina mozebi nekoj ke ti vrati nesto na toa i taka odi muabetot .
[/QUOTE] Izvini, ali ne e ubavo nekoj da ti napravi problem vo dvorot i posle da te obvinuva deka si ti problemot. nekoj go svaka ova kako seriozno, nekoj kako shala, zatoa drugarce, ne se zezaj so se shto se servisira ovde. neznaesh koj se cita...
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
kire-nedelkov Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 07.Јули.2008
Поени: 15
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire-nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 22:13
bravo za grujo.

gi zonglira siptarive kako ping pong topcinja... hahaha... konecno prav makedonec na celo na makedonija!
Кон врв
Zajcef Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
TOTENKOPF

Регистриран: 16.Јануари.2008
Поени: 1252
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zajcef Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2008 во 22:24
тој ги жонглира-или тие него
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,191 секунди.