|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 45678 295> |
Автор | |||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па еве јас сум тука душо... А каде ќе одиш на одмор...? Изменето од DelijaSkopje - 02.Јули.2008 во 23:47 |
|||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da be ti,,,
so tebe ne mi se ni razgovara nitu mi se kara... poshto ti si nacist,,, si odam vo florida negde... Изменето од AlbanianGirl - 02.Јули.2008 во 23:57 |
|||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Значи треба да почнеме од Црвенковски, Ѓорѓиевски, Џафери и... Четвртиот мислам дека е исчистен од Алах. |
|||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...vnimavajte...25%...A 13%.R.. 10 T:... 5%S.... i 0,5% V... odnosno ova 0,5...pola coek....V.... |
|||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ABE TREBA DA VLEGUVAME VO NATO I EU AMA NEMALO NESTO ZA NAS.KE NE BIDE DO KAJ 2160 GOD
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...od stracin pa nadole... |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...me iznasmea... |
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
problemot e sto "stancite" koga ke treba ke se kazat makedonci a koga ne im e nisto potrebno i koga posakuvaat pojse pravila togas se pak "stranci"
|
|||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
stracin?,...stranci?!,..,..........
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas ne sum nacist,
aj da se karame nie dvajca
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ти чини ова да знаеш... Исто како јас да те наречам терористка и дека затоа несакам да разговарам со тебе... |
|||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da, zarem se navredi??
pa te molam, na shto lichea dosega site onie tvoi izjavi za nekakvi si "virusi",chistenje na "shiptari", arnaut girl, i site drugi zborovi so koi gledash so potcenuvanje, i potsmev na mojata nacija... epa dusho, da ne chekash sluchajno da te vikam Majka tereza, za rashiruvanje na "tolerantnosta i lubovta" pomegju chlenovite tuka na forumot??? a jas so nishto dosega ne sum zasluzhila da me narekuvaat teroristka, ili takvo neshto, pa zatoa i ti ne mozhesh da mi zalepish takva etiketaaaa.... |
|||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|||
mircem
Група Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
albanian ti go nema miroslav g8 nema koj da te brani
Изменето од mircem - 06.Јули.2008 во 22:04 |
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Страцин???
Која ли волкоебина ја преставува тој твој страцин???
|
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |