![]() |
|
Дали верувате во БОГ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 73> |
Автор | |
GABRIEL_DESTROYER ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Господ нисто не рекол
![]() |
|
![]() |
|
GABRIEL_DESTROYER ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Чекај мислиШ со зивеело на земјата
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
mislam kako izgledala zmijata pred da bide prokolnata\neka veronauticariye mi kazat, mozwbi znaat
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
prokolnal GABRO ne rekol nego ja prokolnal so zenata i mazot zaedno |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Па незнам баш точно но мислам бидејки бог не постои земјата не била проколната.А тоа со овосјето само ја објаснува лакомоста и нетрпеливоста на жената.
![]() |
|
![]() |
|
gabro da ne si na trefka?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Не бе човек
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Абе вие пријателчиња си станавте. Шо убаво си одговарате.. тандем сте
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
Аха
![]() ![]() ![]() Изменето од GABRIEL_DESTROYER - 05.Јули.2008 во 03:09 |
|
![]() |
|
Абе ми вика дане сум под трефка ти личам ли дека сум.
![]() |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Анкетата е погрешно поставена. Затоа, тие што се разбираат, не можат да гласаат. |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
Па да ама мислам дека еве и ти знаес ама и некои др.барем ова е опста работа
![]() Изменето од GABRIEL_DESTROYER - 05.Јули.2008 во 03:12 |
|
![]() |
|
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
А дали си ти апсолутно сигурен дека се’ што ти пласираат твоите очи е чистата и објективна вистина?
Искрено повеќе ми има логика дека сум Создаден, отколку да верувам дека сум настанал од ништо по апсолутно случаен пат!
|
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
А си го видел Гоце Делчев? А веруваш дека постоел
Pravoslavie.... zar ti vakvo prasanje da postavis? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 73> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |