|
Дали верувате во БОГ? |
Внеси реплика | страница <1234 73> |
Автор | |
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zidarski, можеш ли да ми го позајмиш малку модераторското стапче да му направам едно хокус покус на овој досадниов?
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaso da e dosaden??????????
so misli drugacije znaci e dosaden????? drugacije e interesno a nikako dosadno isto, stalno isto e dosadno Изменето од anakin - 04.Јули.2008 во 19:01 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin, и ти мислиш другачије па никој не те брка со стапчето. Значи не е до тоа. Прочитај му ги коментарите па после џагара багара. |
|
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro, taka e, no nie moderatorite se obiduvame na sekomu da mu dademe shansa samiot da se koregira, osobeno ako e nov chlen. Lesno e chovek da se kazni, no teshko e da se zhivee so problemite sto gi pravi i istovremeno da mu se pomogne samiot da osoznae nekoi raboti. Duri togash toj ke razbere sto e prifatlivo,a sto ne; sto e ugodno, a sto ne; sto mozhe da se tolerira, a sto gi minuva granicite na kulturnoto odnesuvanje. Inaku ke se zainati mislejki deka nekoj ima neshto specijalno protiv nego.
Trpenie, skromnost, razbiranje, sozhivot, podadena raka... Taka barem ucheshe Isus. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
GABRIEL_DESTROYER
Сениор Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега дознавам дека има паметни луѓе не сум те сфатил ја тебе добро за тебе Sorry ама за Евангелиос нема трпение и неможе да се докаже па мора да навреди кога е веке така морам да вратам брат. Имислам дека тоа не се казнува |
|
GABRIEL_DESTROYER
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А за да не плаче можеш и да ја затвориш темава да биде победник физички ама психички не.
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro Gabriel, dovolno beshe so vakvi muabeti.
EvAngelos e dobar chovek i nash star cenet chlen. Lichno ne go opravduvam onoa sto toj go reche, no veruvam deka vo momentot bil neshto isprovociran. Inaku, sega koga znaesh sto e dozvoleno, a shto ne vo nash*te diskusii na forumov, mislam deka nema da ti bide teshko da se dvizhish vo prifatlivite granici. Taka nema nikogo nesakajki da isprovocirash, site ke te chitaat so interes i ke sakaat da diskutiraat so tebe. P.S. Ne doagjame tuka nekogo da pobedime ili da ne dozvolime nekoj da ne pobedi. Se srekjavame da razmenime mislenja i da nauchine neshto eden od drug. Изменето од Messenger - 05.Јули.2008 во 01:05 |
|
|
|
GABRIEL_DESTROYER
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја не продолжувам а ова P.S МН ми се допадна и малце ме разбистри но сепак сум терсен .Thanks. |
|
GABRIEL_DESTROYER
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што ке правиме кога вика вашиот стар член дека се повторуваме ако е така ке треба една од темите да ја ставиме т.е ставиш под клуч
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bog postoi oti sme si go izmislile
postoi vo veruvanjeto a toa nekomu mu e dovolno no nekou ne mu e kao na mene majmunov |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pisi be i nepostavuvaj prasanja oti kaj vernik znae da odgovori koj samo veruva deka moze da odgovori Изменето од anakin - 05.Јули.2008 во 01:21 |
|
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Подобро темава него тебе под клуч нели?
anakin, му рекло магарето на зајакот, имаш големи уши
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
evan
dAJ NESO USE ZA DEDO MRAZ EPTEN BILO COOL |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 73> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |