|
Далечна љубов |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Tankica
Нов член Регистриран: 03.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Јули.2008 во 17:12 |
Sto bi napravile ako sakanata licnost e daleku od vas (ne e vo vasiod grad).... Se gledate 2-3pati vo godinata...a samo togas custvuvate ljubov kon nego...i sakate da bidete so nego...?A vaseto srce zatreperuva samo koga ke vi titne ili pisuva na msn...?
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе иди прочитај некоја лектира таму, а не љубов да ми водиш тука на интернет. Само ако му кажам на татко ти, ќе видиш ти убаво дечко мечко ово оно |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Петре не биди толку зол бе па не може сите тебе да те сакаат... бреееј сите жени у маало ми ги сврте и пак му е малку
На темава нема да одговорам... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е зошто ма Блу несакаш да искоментираш ништо на темата?
Јас не сум имала такво искуство инаку би и’ пишала некој утешен збор на Танкица! |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Подобро да си кутам....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немој така ма...Па одлично ви оди на вас...
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I uste podobro ke ni odi
|
|
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dalecinata e golema precka za Ljubovta, no mozno e Ljubovta da se oddrzi i das funkzionira. Ne mora sekogas osobata sto ja sakas i posakuvas da e pokraj tebe za da znaes deka e sakas i deka e dlaboko vo tvoeto srce! Ljubovta nema granici.... Uzivajte vo tie momenti koga ste zaedno, malecki paznosti preku udenot, sms poraka, titkanje ili E-Mail doedeka ne ste zaedno se tie mali no vazni stvari za da moze da funktionira
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2-3 pati vo godinata e maaalku epten.ja lichno ne bi mozela taka, ama poznavam dosta takvi vie si znaete
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i jas mislam deka e malku...barem 5-6 pati ,da e barem voobicaeniot prosek,...domasen.... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...imash dve varijanti, ili da se otkazesh ili da gi poebesh parite na karti sve... |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto be decki zboruvate taka? vas ne vi se veruva deka e mozno? no samo vljuben covek znae niz sto sve moze da projde za ljubovta, ako e stvarno ljubov
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..znam jas,kako i obicno se ...!!! komsivkata mnogu patese po mazot i koga ovoj bese na pecalba..!ne se site isti,taka da generalno i ne moze nisto da kazeme pokonkretno...!zavisi koj se e vo igra...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mene, ne mi se verue, koa ljubota e daleku od ochi-daleku e od srce...a crvot na somnezot, prai gric...gric...se dodeka, ne se prefli na nova zrtva-trup-drvo-cepanica...what ever... Изменето од ...Well... - 04.Јули.2008 во 20:21 |
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |