![]() |
|
Дали верувате во БОГ? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 73> |
Автор | |
GABRIEL_DESTROYER ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 29.Јуни.2008 во 00:46 |
Според вас што мислите дали некогас бог постоел???
Изменето од Messenger - 26.Јуни.2009 во 03:34 |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neli e redno Gabriel, stom veke otvarash nova tema , prvin ti da si go kazhesh svoeto mislenje, pred da barash odgovor od drugite? Barem na ovoj podforum takov e obichajot.
P.S. Patem, ne ti zabelezhuvam deka na veroispoved postavuvash vakvo prashanje. Verojatno ochekuvash nekoj od vernicite da ne veruva vo Boga. ![]() Изменето од Messenger - 29.Јуни.2008 во 01:27 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Pogledni se vo ogledalo i pogledni okolu sebe ce vidis deka bog postoi .....
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
\
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 03:56 |
|
![]() |
|
GABRIEL_DESTROYER ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Зошто бе луѓе бе верувате зошто ве лажат во очи ви кажуваат лажни работи бог никогаш не се појавил да ни докаже.Затоа јас велам додека не видам со свои чи не верувам
![]() |
|
![]() |
|
Па секако да видам колку смотковци ги лажат у очи а за обичаи не ме интересира а ова бесе мамка ![]() |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Kako sakash da ti se pokazhi za da poveruvash?
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Сите веруваат тоа е глупаво.И ај ако можеш ти Messenger покажими го бог однеси ме даго видам.Го нема ке ми кажуваат се окулу мене на огледало како да не смотни работи.јупиии ке го гуснеме бог
![]() Изменето од GABRIEL_DESTROYER - 04.Јули.2008 во 14:38 |
|
![]() |
|
Така лесно однеси ме да го видам него.Постои докажи ми. Барем во она јас што верувам знам дека е така и дека постои запишано и кажано и видено ова ни е запишано ни кажано ни видено. Изменето од GABRIEL_DESTROYER - 04.Јули.2008 во 15:06 |
|
![]() |
|
А Messinger имаме инаку букви за правилно пишување.За подобро да те разбере секој,затоа што ова е македонски форум на кој се пишува на македонски јазик со кирилични букви.
|
|
![]() |
|
mikeg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Bog e kako lugeto
|
|
![]() |
|
Аха.А да те прашам кога го виде
![]() ![]() Изменето од GABRIEL_DESTROYER - 04.Јули.2008 во 16:22 |
|
![]() |
|
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Габриел - имаме и граматика, ама ретко кој ја користи...
Колку до кирилицата - не сите пишуваат од Македонија и не сите имаат можност да користат кирилица. Мене неколку пати ми се случува на компјутерите кои ги користам да не можам да ја користам windows кириличната поддршка. |
|
Do what is right, come what may...
|
|
![]() |
|
Па затоа може да се сними затоа има dawnload постои интернет веке ако си привремено на тој ком. немам против ама ако интернетот ти е домасна услуда тогаш би требало да се користат кирилични букви.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 73> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |