|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 730731732733734 1402> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..i jas ja gledav na 15.06.2008..ama... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sdk, nekoj ednostavno ne znae da uzhiva i da se raduva... |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SKD... 007 tie sto bile vo vojska znaat sto mislam
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам...Сека и ние што не сме биле во војска.... знаеме на што ....мислиш....... |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам дека денес имавме прекрасен ден...Дождот беше просто чудесен, а особено задоволство причини појавата на две паралелни виножита. Првпат видов такво нешто и направив многу фотографии. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja samo hocu brate da kazem
da me ove vetrove mucu jao zena mi stalno vije da sam joj umirisao nasu kucu. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дури сега ги видов фотографиите на Анакин и Загор-ПРЕКРАСНО!!!!
|
|
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sdk, caci stanal lord...aj chestito titula caci... |
|
Stojadin Lord
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aaaaa, Ja se sav cudim
pa neki me strah uhvatio. E pa ti lepa curo ako kazujes tako, tak nek bude. Moja se tetka zvala Zunica ama smo je svi Zunka zvali, sirota umrla je dok smo detelinu brali |
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sdk...me iznasmea... |
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бог да ја прости тетка ти, Лорде
|
|
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк, и јас се воодушевив гледајќи во двојното виножито...Нешто преубаво...Не сум го видела досега овој феномен.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..dajte bre sliki koj ima..moite se stari ..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 730731732733734 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |