|
После смртта... |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 28> |
Автор | ||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam, dosta interesno se sekjavaat i kade ziveele kukja, okolina, se do detali, duri i prezime na familijata prethodna... ama povekjeto ne se sekjavaat, zatoa mi beshe komentarot |
||
elen@
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
posle smrtta odime vo grob .a potoa od nas ostanuva samo koski i nadgrobna ploca na koja go pisuva naseto ime
|
||
Astra
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa so ogled na toa deka posle smrt od nas ostanuvaat samo koski, ne gledam nekoja posebna pricina zosto voopsto bi imale nadgrobna ploca so naseto ime. Ionaka ostanuva samo prav i pepel.
|
||
What you see,hear and feel is not always true.
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Логично. Прилично пари се фрлаат при погреби. |
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ako nemas nadgrobna ploca so tvoe ime kako nekoj ce znae deka ti tuka si sohraneta, mozebi ce te bara nekoj ????
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj li bi me baral hmmm...
Sepak resiv da si izgradam piramida |
||
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па да ти се врзе душата на телото дур не ја срушат? Имено во древниот Египет пирамидите ги граделе за да ја врзат душата на владетелот-„бог„ за тој повторно се инкарнира во тоа подрачје и повторно стане владетел, но не го земале предвид законот на причина и последица(библијски сеење и жнеење, односно на истокот наречен законот на карма)па тоа не одело така до бескрај. Инаку самите пирамиди представуваат негативни зрачечки полиња кои до ден денес негативно влијаат врз човештвото, особено на подрачјата на блискиот и средниот исток. |
||
Astra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa edna od moite prethodni inkaranacii e tokmu vo egipet zatoa i si sakam piramitka
Sea malce poozbilno. Prv pat naletuvam na podatokot deka piramidite se negativni zracecki polinja. Od kade ovaa informacija Majkl? Kolku sto pametam se tvrdi deka vo piramidata se ostrat ziletite, deka sluzele kako eden vid nuklearka, deka na vrvot imale kristal(i) koj sluzel za akumulitranje na energija(od kosmosot valjda) i deka pogolemiot del od niv se deaktivirani zaradi prekumerno sobrana energija koja izleguva i nadvor od kontrola, no na ova sto go velis ti dosega nemam naletano, pa bi sakal povekej informacii, ako moze. |
||
|
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be stvarno, kakva negativna energija od piramidi? pozitivna e
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mi e jasno kakva tajna barate bre vo piramidi toa ti e eden obicen tetrapak....
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se obichni voopshto |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a be,...zivejte dok ste zivi,...shto tolku se zamarate,....za otposle,..
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Uzivajte vo zivotot-nikoj ne se vratil pa da ni kaze dali ima nekoj drug zivot osven kako uteshenie sto ni propovedaat crkovnite lica -/oprosti mi boze i jas sum vernik ama na ovaa tema ne sum razmisluvala.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..aha..ahaa..se plasis od dedo boze. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |