|
Опасни македонски Сајбербратства |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
МнМ брат...јас не слушнав ни едно Ангела оди си туку Ангела рече си оди. Ова е офтопик????Мислам да... темава е за мене јупииии |
|||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Јас ке ве замолам полека со дискусијата и без навреди!!! Дискутирајте на тема, а темата гласи ''...Опасни македонски Сајбербратства'' Благодарам |
|||||
is no good
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Знаеш и сама дека беше банирана од форумот и не беше уште еднаш поканета на состанок, зар е битно кој кого избркал, зарем сега е време ти да се светиш. па не е христијански да не одмагаш ако неможеш да помогнеш не помагај ама не одмагај те молам.
Ништо не се збори, не измислувај, можеби ти си била сомнителна па се зборело, мора секој да се провери пред да влезе не е тоа туку така.
Еве ти вака како индивидуалец што имаш направено за Македонија?
Можеби моји живот швицарске и учењето германски е твоја помош за Македонија.
Јас баш мислам дека си.
А ти кажи ми зашто го удираш човекот таму каде што знаеш дека боли?Зашто се обидуваш да направиш да се чуствува лошо и мизерно, со помисла дека не е добар верник и дека ти згрешил, кога сите знаеме дека не е така? А зашто воопшто се замеша во темава?
|
|||||
www.komiti.org
|
|||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...безнавреди...!!!...и без оффтопици...!!! Благодарам |
|||||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Опасна работа се тоа братствата... (едитирано). Под маската на патриотизмот се прават многу далавери таму. Се грабаат пари, се бркаат девојќи/дечковци, се перат мозоци, се индоктринизираат идеологии, се култивизираат личности, се меша политика во нив, религија, се искористува ревноста на некои членови за лични цели... не, не би сакал да сум меѓу таквите.
п.с. Мојов коментар погоре се однесуваше генерално на разните "братства" во Македонија, а не на организацијата "Македонско Братство". Затоа и го избришав зборот "македонски" за да не бидам погрешно сватен дека алудирам на организацијата "Македонско Братство".
Сега го разгледав целиот проблем (Шпиц vs. Македонско Братсво & Македонска Фаланга) и навистина го осудувам потегот на редакцијата на Шпиц што цитирале јавни форумски теми во името на сајтот и организацијата. Би било во ред барем да нагласеле дека "на нивниот форум некој непознат член или гостин напишал вака и вака". Вака читателите ги доведува во заблуда дека тоа е официјален став на братството/организацијата, а не коментар на некој посетител на форумот.
Изменето од EvAngelos - 06.Јули.2008 во 04:00 |
|||||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Епа не слушаш зашто не ти се слуша....прашај ги тие околу тебе што слушале ...
Банирана сум зашто ти така сакаше....ти симнувам капа за тоа... Јас како индивидуалец појке правам од вас тоа сигурно...кажи ми ти кога си учествувал барем во една хуманитарна акција? Знаеш што :??? Мислам дека премногу мешаш приватност. Ке прекинам затоа што сакав само да си го кажам мислењето на темава што е дозволено за сите... Друга работа не изигравај жртва... Моира јас повеке нема да продолжувам со ова само поради респект кон тебе мила. |
|||||
|
|||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Изменето од blueprayer - 03.Јули.2008 во 17:54 |
|||||
|
|||||
is no good
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Имаме перална отворено само за мозоци вака како тебе што се да ги переме, исто и перална за пари имаме отворено, и по некогаш оргии правиме, а и секташи сме.хахахах |
|||||
www.komiti.org
|
|||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
браво за вас. поздрав
П.С. сеуште ми стигаат покани на меил Изменето од blueprayer - 03.Јули.2008 во 17:54 |
|||||
|
|||||
is no good
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
програмот е така програмиран праќа на сите што оставиле маил. |
|||||
www.komiti.org
|
|||||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Сето тоа ми е познато, но не сакав да бидам до толку подробен Изменето од EvAngelos - 03.Јули.2008 во 18:00 |
|||||
|
|||||
da be
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
BTW што значи "опасни"
за кого са опасни? |
|||||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
опасни = dangerous.
Опасни се првенствено за самите себе, потоа за нивните членови, и најпосле за околината врз која вршат влијание. Изменето од EvAngelos - 03.Јули.2008 во 18:02 |
|||||
|
|||||
is no good
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Opasni sme za Македонските Блгари многу хаха
|
|||||
www.komiti.org
|
|||||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |