![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 721722723724725 1402> |
Автор | |||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
PRIJATNO POPLADNE
![]() ![]() uste 9 dena, yea,yea
|||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
Сакам да кажам....колку повеќе ...задоволни и среќни... луѓе има околу мене.....толку поубав ....ми го прават... ...животов..... ![]() |
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
skd prvo ke si kazam,pa ke razmislam,pa ke se demantiram...do kogaaaa
![]() |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
сдк не е фер.....
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
.......sitnooooooooo........positno .......
![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||
mene uste 8
![]() ![]() ![]() |
|||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
forumov nekako...prazen...
|
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
.....denovi ili chasovi
![]() ![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
...sdk deka ne odi...doagja... |
|||
![]() |
|||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
||
koga ke mozes da me poglednes vo oci togas i kazi go toa sto go mislis,a nelogicno e seto ova sto go pravis
|
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...aj, abe da ne vi kasni na vas, pa sho se raduete vaka... ![]() |
|||
![]() |
|||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
||
СДК:
4-5 кафета и пак ке знам како ми беше името |
|||
![]() |
|||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
||
mnogu sum bolen , ko bolen dojcin
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 721722723724725 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |