![]() |
|
Бугарска музика |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 45> |
Автор | |
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
ejjj ne mi se veruva za temava..
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
isklucivo i samo PEVALJKITE ... toj vid na muzika ne se slusa
![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 20.Мај.2008 во 16:39 |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
чини ми се дека ова никак не е малко ![]() |
|
![]() |
|
Anne_sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2008 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 106 |
Iskam ja maslinkata zelena
na ustata ti cervena (ili neso u toj stil bese...) ama koga go cuv ova se zbuniv??? sto se desava so muzikava, zar e mozno nesto vakvo da bide slusano ![]() |
|
I LOVE MY LIFE
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
mene ne mora da me pozdravuvate ... jas ionaka ne slusam BG muzika ... samo gledam
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
http://www.youtube.com/watch?v=Ygwg4ikJJqQ
Българската музика е най най най мелодичната и вълшебна музика на света. Защото я разбирам , влиза ми в душата, защото е моя, защото езикът е хубав, строен, ритмичен стигащ до сърцето ми. Пее за мен, за моя народ, за моята Мила Родина, за всичко, което обичам. Изменето од pagane - 13.Јуни.2008 во 11:18 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Ах, ми го украде срцето... Не можам да престанам да го слушам (и гледам), цел ден ми иде на рипит... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() И ќе заборавев: Нирвана ~ Mиро feat. Mike Johnson Изменето од doriangray - 23.Јуни.2008 во 00:02 |
|
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Јас отворено си признавам дека слушам бугарска музика и немам проблеми со тоа. Баш ми се допаѓа, особено во овие летни периоди, баш имаат добри летни хитчиња. Сепак тоа е мој избор и на никого тоа не треба да му пречи. Што е најбитно од се: за вкусовите не се расправа!
Еве на пример, во последно време многу го слушам Миро, од поранешната група Каризма. Ми се допаѓа музиката која ја прави + изгледа одлично ![]() Еве ја најновата песна од него: Миро ~ Нирвана ![]() Изменето од anastea - 28.Јуни.2008 во 13:48 |
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Два пати сум бил на чалга ама не повеќе лошооо е многуу
![]() ![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
da be
go obozavam Azis
naj mazestven mi e
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
мислиш на маЖЕНСТВЕН
![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
da be
na toa mislam
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
bavniq ![]() Нов член ![]() Регистриран: 04.Јули.2008 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 2 |
Каква българска музика? Чалга?
![]() Всичко останало - ок, слуша се, ама чалгата ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |