|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница 123 295> |
Автор | |
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Јуни.2008 во 01:19 |
Оваа тема ја отвараме заедно со AlbanianGirl со цел да може тука да се релаксирате помеѓу дуелите кои ги водите на останатите теми на подфорумот Политика и секако подобро да се запознаете меѓусебе. Значи на темата не важат правилата на подфорумот Политика, но секако доколку дојде до екстремни навреди помеѓу членовите ке следат санкции. Ве молиме бидете фини и културни како што навистина сте и уживајте во вашите мигови на релаксација! Поздрав П.С. ...Пушењето не е забрането...алкохол и епитети во ограничени количини... :))) Изменето од Анастеа - 09.Февруари.2011 во 02:29 |
|
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хе, хе, тоа значи, Моира, дека ќе треба да ја укинеш суспензијата за Кирца Неделков и неговите клонови, за да може човекот малку поопуштено да продолжи со своите бисери.
Изменето од dudulovski - 29.Јуни.2008 во 01:33 |
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, ништо не се укинува...ова ви е Клуб за релаксација, но тоа не значи дека може да се тепате...нели гледаш дека има обезбедување...? |
|
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако, под силно обезбедување, како за време на изборите
|
|
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темава ќе стане топ... се шо нема да можат да си кажат во другите (политички)... одма трчање тука да се испукаат...
Треба со се да ја обезбедите... и јајца некој да продава... за мавање...
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...овде е поефикасно обезбедувањето, мошне брзо интервенира, а и контроли има... |
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... nemoj samo da e efikasno... ko za vreme na izborite... i ushte da "pripomaga" so polnenje na kutiite... ...nejse... ...jas pocnuvam so ceremonijata... me iznanervira onoj kreskav glas... koj para ushi... so reklamata... Citajte Fokus...za rabotite da vi stanat pojasni.... ... se prashuvam... zoshto na zapad.. koga nekoj ke zabega... vednash vikaat psihoanaliticari... i otkrivaat... dali vo detstvoto bil zloupotrebuvan... od kogo bil...kako bil... kolkavi posledici ostavilo zloupotrebuvanjeto... od koja majcina grada cical... ako e od levata... poblisku do srceto pomali frustracii ke ima bidejki se cuvstvuva sakan... ako e od desnata... se cuvstvuva otugen... pa e agresiven... i taka vo nedogled... ... zoshto tolkav uvod... e pa redno e nekoj da napravi psihoanaliza... na odredeni "novinari"... ... aj shto go napravija pretsedatelot ni...graganinot Crvenkovski... narkoman... pa wiskofil.. pa kleptoman... pa mu zapnaana prethodniot ni shizofrenicarski premier... i mu nametnaa generalskouniformski sindrom... ... sega mu se nafrlija na segashniot premier... i ni pomalku ni poveke ... mu "dijagnosticiraa" samointervjuiranje... demek... sam se prashuval...sam si odgovaral.. sam se karal...sam se smiruval... taka reci firerstvo... zoshto go pravat ova...zoshto se navrteja i na licnosta so najgolem politicki rejting,,,,zaradi tirazot... arno ama... narodot veke ne nasednuva ... na nivnite " interesni nastani"... samo za da si go zgolemat tirazot... ne znam zoshto ama ova poslednovo mi nalikuva na ... ...AVTOBIOGRAFIJA...sega na red se psihoanaliticarite... za mentalniot sklop na fokusarite... Изменето од mamamd - 29.Јуни.2008 во 08:46 |
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сугерирам..оделов за релаксација на Форумов да се крсти:
ЛАФ-МУАБЕТ
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele mamamd....a da otvorime tender da vidime koj ke ponudi bolja cena za "koshuli"...po se izgleda ke terbat.....ma ke se zbogatime preku nok...plus nekoj denar vaka "naski" u dzep,od pregovori...
|
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
............jas pocnuvam so ceremonijata... me iznanervira onoj kreskav glas... koj para ushi... so reklamata... Citajte Fokus...za rabotite da vi stanat pojasni.... ... za mentalniot sklop na fokusarite..................... [/QUOTE] Веќе 11 години не живеам во МК. Но памтам дека откога постои тој Фокус тоа било најобично трачерско списание преполно со злоба и невистини. Авторите (меѓу кои оној чиешто име го заборавив, а личи на оса) на такви списанија според мене се најголемите пациенти кои, преку навредите и барањето на валканиот веш (плус читај измислици) на моќните личности во општеството, сакаат сопствените фрустрации да ги ублажат. Затоа не вреди 1. да се даваат пари за таков весник 2. да се губи време во читање 3. со тоа човек да си ја труе душата 4. да се мисли на тоа 5. да се говори за тоа. Заборави. Изменето од chuchuliga - 29.Јуни.2008 во 12:22 |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сложувам со Чучулига за Фокус...новинарите од тоа списание се надвор од сите вери.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ULTIMATE FIGHT..............yeeeeeeeeeeeee
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... deka se od site veri nadvor....znaeme...toa e posledica.... ama redno e da ja najdeme pricinata.... ve molam argumentirano.... shto ste nacule... shto ste procitale... nekoja bajacka... mora da ima lek... vidovme deka kaznite ne pomagaat.... atentat ne doaga vo obzir... bidejki tie toa go ocekuvat... samo taka mozat da vlezat vo svetot na zrtvite... i slavata.... aj zborete so prijateli... kako da gi izlecime....
...jas edno vreme mislev... so onoj selskiot sapun... usta pogana da im izmieme...ama se popishmaniv... usta ke im izmiesh...ama frustraciii ne se lecat so mienje... zatoa...apel... pomagajte.... mozebi zad nivnite napisi... se krie apel za pomosh... ...granny milo... nemoj... kaznata gospodava e mnogu golema ako zarabotish na onie.... na koi gospod malku... odnosno malku poveke im skratil vo kefaloto... zatoa...humanost na delo... besplatna pomosh ke im nudime... iljac ke im najdeme.... ... zatoa gospod mnoguuuu ke ne nagradi..... Изменето од mamamd - 29.Јуни.2008 во 16:08 |
|
Внеси реплика | страница 123 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |