IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Со која политичка партија да се коалицира
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Со која политичка партија да се коалицира

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 22>
Прашање: Која политичка партија според Вас треба да влезе во Владата?
Одговор Гласови Статистика
18 [37,50%]
13 [27,08%]
3 [6,25%]
14 [29,17%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 20:03
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

Koga mi teknuva so kogo ke mora da koalicionira Ahmeti, mi doaga da prodadam se sto ima i da se iselam od Makedonija

ne se grizi .... nema da koalicira ... kako prvo
od prosta pricina sto so teroristi ne se koalicira
a kako vtoro
ne se grizi za iseluvanje
ce ima koj
da te iseli
samo prasanje e uste kolku vreme
ti e preostanato

Кон врв
cro Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2008
Локација: Albania
Поени: 77
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 22:23
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

Koga mi teknuva so kogo ke mora da koalicionira Ahmeti, mi doaga da prodadam se sto ima i da se iselam od Makedonija
ne se grizi .... nema da koalicira ... kako prvood prosta pricina sto so teroristi ne se koaliciraa kako vtoro ne se grizi za iseluvanjece ima kojda te iseli samo prasanje e uste kolku vremeti e preostanato

Celo vreme barate nasite stavovi da bidat objasneti, ne znam od koja pricina pa i ja ce baram od tebe objasnuvanje, aj kazi mi ti koj ce me iseli? koga ce me iseli? i kade ce me isle? posto gledam deka si mnogu siguren vo toa sto go kazuvas.

Изменето од cro - 27.Јуни.2008 во 22:23
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 22:47

ne se grizi .... nema da koalicira ... kako prvo
od prosta pricina sto so teroristi ne se koalicira
a kako vtoro
ne se grizi za iseluvanje
ce ima koj
da te iseli
samo prasanje e uste kolku vreme
ti e preostanato

MENE DA ME ISELI?!

43 godini ziveam vo makedonsko maalo, ni vlakno ne mi fali
tesko deka ke moze nekoj da me iseli odsega pa natamu 

Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2008 во 22:49
Originally posted by novace novace напиша:

Јас ...колку што знам..ниту еден шќиптар не е канет за да дојде во Македонија..освен оние кои дојдоа ли или пак поканети од Киро-та Фиромски..за да му се „најдат„..при изборите.
голема%20насмевка

dopolnitelna informacija

preska napisav deka ziveam vo makedonsko maalo
da preciziram, so dominantno egejsko naselenie голема%20насмевка
dojdoa vo 70 tite godini (od minatiot vek)

Изменето од DJAKONDO - 27.Јуни.2008 во 22:49
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 10:00

ne se grizi .... nema da koalicira ... kako prvood prosta pricina sto so teroristi ne se koaliciraa kako vtoro ne se grizi za iseluvanjece ima kojda te iseli samo prasanje e uste kolku vremeti e preostanato

MENE DA ME ISELI?!

E toa e be brat, toa e razlikata , ti zivees vo Makedonsko maalo a ni vlakno ne ti fali.
Prasaj gi Makedoncite sto ziveele vo Albanski maala, sega im falat kukite, nivite, se im fali , nesmeat da se vratat vo sopstvenite kuki, a se poradi vasiot Ahmeti, koj ve nasska kako kucinja, osobeno onie padobrancite od Kosovo.
Toa e razlikata, vo onie delovi kade ve ima pomalku se e OK megutoa vo delovi kaj sto ste mnozinstvo e tamu Mkedonec ne viree.
Cekam nekoj Makedonec da me demantira.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 12:32
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

MENE DA ME ISELI?!

E toa e be brat, toa e razlikata , ti zivees vo Makedonsko maalo a ni vlakno ne ti fali.
Prasaj gi Makedoncite sto ziveele vo Albanski maala, sega im falat kukite, nivite, se im fali , nesmeat da se vratat vo sopstvenite kuki, a se poradi vasiot Ahmeti, koj ve nasska kako kucinja, osobeno onie padobrancite od Kosovo.
Toa e razlikata, vo onie delovi kade ve ima pomalku se e OK megutoa vo delovi kaj sto ste mnozinstvo e tamu Mkedonec ne viree.
Cekam nekoj Makedonec da me demantira.

mali, pa jas ziveam vo Gostivar, a Bogami vo Gostivar ne sme vo mali koliciniголема%20насмевка, ne ima skoro 70%.
Na makedoncite ni vlakno ne im fali.
Vistina e toa deka sekoja makedonska kukja, stan, vikedincka, plac i niva e na prodavanje. Ama pk tuka se. Prodavaat kuka kupuvaat stanovi; prodavaat stan kupuvaat kuka itn.
Nekoi naivni shiptari, so godini se raduvaat, mislat deka prodavaat za da se iselat a tie u stvari uste podlaboko gi pustaat korenjata. голема%20насмевка  

Изменето од DJAKONDO - 28.Јуни.2008 во 12:33
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 12:37
Nekoi naivni shiptari, so godini se raduvaat, mislat deka prodavaat za da se iselat a tie u stvari uste podlaboko gi pustaat korenjata.

Ubavo so javno ni ja otkri celta na Albancite koja i nie ja znaeme.
Vo vrska so korenjata Makedonskite korenja tamu se pusteni so vekovi i taka treba da ostane.
Drugo e so siptaranata dojdena od Kosovo.
Znam deka vo Gostivar nema problemi i dobro e taka,megutoa so najnovata politika na menuvanje iminja na skoli mislam deka i tie odnosi ke se narusat.
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 12:48
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

NE
nikako ne doagja vo predvid
da se koalicira so dvete partii

jas apsolutno ne se soglasuvam so toa
(a bez moja soglasnost
teshko deka ke se sluchuva neshto)

Тогаш ајде да преговараме и се договориме. Знам дека ќе се договориме.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 12:58

Nekoi naivni shiptari, so godini se raduvaat, mislat deka prodavaat za da se iselat a tie u stvari uste podlaboko gi pustaat korenjata.

Ubavo so javno ni ja otkri celta na Albancite koja i nie ja znaeme.
Vo vrska so korenjata Makedonskite korenja tamu se pusteni so vekovi i taka treba da ostane.
Drugo e so siptaranata dojdena od Kosovo.
Znam deka vo Gostivar nema problemi i dobro e taka,megutoa so najnovata politika na menuvanje iminja na skoli mislam deka i tie odnosi ke se narusat.

1. Rekov naivnite shiptari
2. Jas pamtam koga se pusteni makedonskite korenja tuka, a ne sum star so vekovi
3. Dojdeni se shiptari od Kosovo ama i srbi od Srbija, da ne zbor za asimiliranio pravoslavni albanci od Gorna Reka
4. Vo Gostivar e dobro i ke bide
5. Smeneti se nekoi iminja na ucilista, postignat e balans, a iminjata na ulicite se uste pretstavuvaat problem. Najverojatno ke se resi ovoj problem taka sto tie ke dobijat broevi namesto iminja.

s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 12:59
Originally posted by orlov orlov напиша:

Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

NE
nikako ne doagja vo predvid
da se koalicira so dvete partii

jas apsolutno ne se soglasuvam so toa
(a bez moja soglasnost
teshko deka ke se sluchuva neshto)

Тогаш ајде да преговараме и се договориме. Знам дека ќе се договориме.

nema pozicija bez opozicija i obratno
mnozinstvoto e sekogas vo pozicija i obratno
se dogovorivme, neli?
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 13:00

Nekoi naivni shiptari, so godini se raduvaat, mislat deka prodavaat za da se iselat a tie u stvari uste podlaboko gi pustaat korenjata. Ubavo so javno ni ja otkri celta na Albancite koja i nie ja znaeme. Vo vrska so korenjata Makedonskite korenja tamu se pusteni so vekovi i taka treba da ostane. Drugo e so siptaranata dojdena od Kosovo. Znam deka vo Gostivar nema problemi i dobro e taka,megutoa so najnovata politika na menuvanje iminja na skoli mislam deka i tie odnosi ke se narusat.

1. Rekov naivnite shiptari

2. Jas pamtam koga se pusteni makedonskite korenja tuka, a ne sum star so vekovi

3. Dojdeni se shiptari od Kosovo ama i srbi od Srbija, da ne zbor za asimiliranio pravoslavni albanci od Gorna Reka

4. Vo Gostivar e dobro i ke bide

5. Smeneti se nekoi iminja na ucilista, postignat e balans, a iminjata na ulicite se uste pretstavuvaat problem. Najverojatno ke se resi ovoj problem taka sto tie ke dobijat broevi namesto iminja.

Zosto tolku vi smetat Makedoncite i zosto vi preci koga ne se isseluvaat od Gostivar ili od Tetovo, koga veke vikas deka dobro zivees so Makedoncite.
Кон врв
Musliman_Albanec Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Јуни.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Musliman_Albanec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 13:39
ke dojde vreme sami da morat da si begaat makedoncite od tetovo-gostivar!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 13:44
Originally posted by Musliman_Albanec Musliman_Albanec напиша:

ke dojde vreme sami da morat da si begaat makedoncite od tetovo-gostivar!!!!

ЗОКИ ај кочи малце.

О izvini zaboraviv deka neznaes da citas , eve prevod:

Zoki koci malce

Изменето од kultuzin - 28.Јуни.2008 во 13:49
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јуни.2008 во 13:57
zoki ....eeee
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.