|
Каков е статусот на БОРЦИТЕ од војната 2001 |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 51> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro, dokolku tvrdish deka e taka daj dokazi i ti garantiram deka pod hitno kje povedeme postapka za site tie koi mestele, ama za site baram generalii i normalno EMBG. Za drugiot del: MOBILIZACIJA vo Skopje samo kje ti kazjam deka tuka si edinstveno vo pravo od prichina shto Jas lichno vrshev mobilizcija vo Skopje vo dva navrata i kje te razocharam odzivot beshe prosechno2% no toa vo Skopje, dodeka za vnatreshnosta apsolutno si vo zabluda zatoa shto pochnuvajki od Ohrid pa se do Veles zaedno so nego i istochna Makedonija odzivot beshe od 90 do 105% i zatoa nemoj da zboruvash nevistini. Isto taka imam obvrska da te predupredam pred bilo shto da kazjesh bidi bar malku spremen- bar malku informiran. Zboruvash so rechnikot na politicharite a shto ne e vo red, upotrebuvash kategorija braniteli.....prijatele, najuchtivo te molam prochitaj go bar ednash Ustavot na RM i dokolku najdesh nekade bar ednash da ima spomnato kategorija braniteli jas sum spremen da ti se izvinam- No, PAZI samo vo Ustavot a ne vo nekoja si politchka pribeleshka. Kolku za tvoja informacija USTAVOT priznava samo kategorija BOREC (BORCI) i zatoa ne dozvoluvam nikoj da gi devalvira site koi bea na BRANIKOT na Republika Makedonija. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoja cest misicasti .... mnogu ubavo kazano ... i sekoja cest vo konstatacijata deka si go branel pravoslavieto .... pomalku ili povece , ne bese samo udar vrz Makedonskata drzava .... istovremeno bese i udar vrz pravoslavieto .... sekoja cest ......
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Teshko deka neshto znae, a ushte poteshko deka e dobro informiran. Politichki mozje da e samo potkovan a tokmu toa e onoa koe gi devalvira BORCITE. Vo samiot start dobro si go svatila. A, mozjebi i toj e eden od tie koi ne dovagjaa na povikot za MOBILIZACIJA pa sega ete nekoj bara pari. Ne, nikoj ne bara pari. Pochitta e pogolema od parite, no za zjal nikoj nema pochit kon borcite. |
||
|
||
nedopirliviot
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Statusot na Borcite od opravdani prichini mora da pocheka. Nema kojsega da rasprava po nego. Nemame vlada.
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo vtornik na 01.Juli, kje zasedava komisijata na Unija na Borci 2001 godina na koja treba da donese ODLUKA za usvojuvanje na predlog zakonot za Borcite 2001, i istiot da go dostavi vo forma na aneks kon vekje dostaveniot prelog za Status Borec- vo vladata koj predlog e vo vladata od 25.10.2006 godina, a koj minatata godina e dostaven vo sobraniska proceduta.
|
||
|
||
Musliman_Albanec
Нов член Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja neznam kako ne se stramit od takvi borci kakvi sto gi imavte vie!!!Stramotaaaaaa!ja izgbuja vojnata od NEKOLKU ILJADI JAKO OBUCENI ALBANCI koi se boreja za svoite prava i koi ne ubivaa nevini luge kako ovie vasive!!!2001 vie treba da ja pametite kako poraz i pomiretese so sudbinata deka vam vi e dojden krajot i deka vo celiot svet ce vladeat MUSLIMANI!!!Allah da ni pomogni da izdvojuvame sekogas pobeda kako vo 2001!!!
UCK |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
oki de spij mirno jas licno mrazam takvi postovi na omraza no neka stoi a mozebi i ne? - ma neka stoi , za primer deka ne trebalo pinjau pinjau |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
муслим без странската поддршка немаше живи гзови да извадите.
ке имаше етничко чистење на западна Македонија.штета.пропуштена шанса. ај...наредниот пат |
||
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Крстетесе на политичарите, инаку на милитаристички план за 48 часа ќе ве решевме. Ако не беа политичарите ни алах ни мухамед па наш бог Исус немаше да ве спаси. |
||
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нашите борци (што некој ги девалвира и ги нарекува бранители, свесно прекршувајки го Уставот) ќе си добијат свој Статус- свое место во опшественото живеење.
Изменето од orlov - 28.Јуни.2008 во 13:04 |
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa vidi sega musliman albanec ke ti postavam prashanje edno samo?..... dali ti beshe prisuten vo radusha koga helikopterite MI 24 ja zapalija planinata i koga NEKOLKU ILJADI JAKO OBUCENI ALBANCI mozda pomalce izgoreja zivi... |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Odi leci se negde budalo. |
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гарант бил, па затоа сега блада и кога е буден. Пишман е зошто останал некако жив. Затоа кога зборува за ОС на РМ мислина УЧК- ите, небаре тоа некако мисли дека го теши. Пуштиго го фатила него матната. |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zaso sekogas koja kje vidam tvoj nik mi se cita Muzicki Albanec??? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |