|
Со која политичка партија да се коалицира |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 22> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
golemiot BABI veli
NIE NE PREGOVARAME SO TERORISTI ZNACI PO LOGIKATA NA TIE ZBOROVI NE BI SMEELE NITU PRETSAVNICITE NA MKD NAROD DA PREGOVARAAT SO TERORISTI |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
devojceto i nejziniot stav se izgubija....hhhmmmmm..
mozebi sega go pishuva....da da ....i na kraj povtorno neodredena i konfuzna... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah bre miroslav...
da si mi zhiv i zdrav vo idnina pa potoa ke razgovarame dali neshto i se sluchilo na MKD a togash,,,e togash... ke mi dolzhish edno goooolemo izvinuvanje shto me imash terorizirano so vakvite idei... posho togash ke vidime koj bil vo pravo a koj ne se razbira zboram za bliska idnina posho dalechnata samo Bog ja znae.... moira,,,togash iskreno se izvinuvam tolkav mi e kapacitetot mozhebi,,,ne znam... Изменето од moira - 27.Јуни.2008 во 18:18 |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se zalazuvaj
nitu na moment ne e konfuzna a uste pomalku neodredena konfuzijata koja e vnesuva pomedju site nas ne e slucajna a nedorecenosta i ne e nedorecenost dokolku se ima vo predvid koj " politicar " go ceni i pocituva kako " najpameten " |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e dobro shto togash ???? ajde koj e tvojot stav po ova prashanje ...daj barem eden tvoj odgovor...nemoj da mi se povikuvash na nekoj tamo citati ...odgovori barem ednash jasno i kratko... Изменето од moira - 27.Јуни.2008 во 18:19 |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so ogled na faktot deka nikoj od nas ne znae koga mu e " skrtnato " ako te pravi srecna , eve vednas ti se IZVINUVAMbilo potrebno ili ne a dali ima pricina za izvinuvanjemozebi ti kako pomladaeden den ce se zaprasas dali vsusnostti si bila ta kojatrebalo od nekogo da bara proska
Изменето од moira - 27.Јуни.2008 во 18:28 |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...може малку emo-icon control...? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
selfkontrol- lorabrenigen
Изменето од anakin - 27.Јуни.2008 во 18:34 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
miroslav,,,iskreno so ovie zborovi me dopre do srceto,,, ne znam zoshto,... ama daj, ne sakam da zborime za negativini raboti... sepak, moite sogovornici sakam da mi se zhivi i zdravi ajde chao od mene,,,si odam jasss Изменето од AlbanianGirl - 27.Јуни.2008 во 18:33 |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se nadevam odis
ama samo za denes retkost e da se najde prijaten sogovornik kako sto si ti .......... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e voopsto smesno
jas toa navistina go mislam |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edno e sigurno. Ali Ahmeti za terorist go smetaat del odmakedoncite (pogolem li pomaldel, ne znam tocno), ama Gruevski cel svet go poznava kako covek koj ja tera Makedonija vo samoizolacija i informativen mrak. Изменето од DJAKONDO - 27.Јуни.2008 во 18:48 |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakase nesto da kazes ili samo onaka napisa , kolku da primetime deka si tuka ?
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |