|
Со која политичка партија да се коалицира |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 22> |
Автор | |
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam koj e "golemiot tatko" , razbrav , ama neznaev deka BABI e Tatko.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahahahahahahah
ma vidis deka gresis sekogas koga donesuvas proizvolni zaklucoci zasnovani samo na obid za provokacija od tvoja strana hahahahahahahahah ne se nerviram voopsto samo kazuvam svoe mnenie a toa e jasno i kojznae kolku pati napisano od ostanalite clenovi na ovoj forum nema koalicija so teroristi zosto , dokolku e sledime politikata na golemiot BABI nema pricina nitu za razgovori so teroristi a ne i koaliciranje za formiranje na vlada kako veli golemiot BABI bush so teroristi ne pregovarame |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно прашање до AlbanianGirl...Зошто секогаш се повлекуваш под некој изговор и никогаш не се изјаснуваш до крај...? Навистина не ми е јасно, исто како што не ми е јасно зошто никогаш не си образложила свој став, во ниту еден пост. |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka Albancite mnogu sebicno i subjektivno gledat na rabotite i toa ne e vo red.
Se fatile za teroristot kako najpameten Albanec da e a pametnite gi marginalizirat, od druga strana neznam kaj e problemot da svatat deka Makedonija ne e dedomraz pa da im ispolnuva se sto ke posakat. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
osven , ako ne se obides malku posilno
i so pogolem napor da ne razubedis deka teroristickiot napad od 2001 - ta bese navistina nesto drugo togas mozebi i ce e svatam politikata na togasnata usa administracija da " pametniot " politicar bide staven na nivnata crna lista a da vo medjuvreme vleguva i izleguva od usa ambasadata koga saka koga golemiot BABI bi bil dosleden na svojata politika " pametniot " politicar pri prvoto vleguvanje vo nekoja usa ambasada citaj suverena americka teritorija trebase da bide uapsen poradi nelegalno vleguvanje na amerikanska teritorija LICEMERIE OD GOLEMIOT BABI |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da si zdrava i ziva moira, toa i go imam kazano najmalku dvapati, ama nikakov rezultat. A simpaticno devojce e nema sto bas mi e zal sto pusta voda i faka magla potoa, a so zadovolstvo bi gi slusnal argumentite, zosto bas teroristot i dali on e najinteligentniot i najsposobniot megu niv. |
|
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kultuzin greshka si
ete deneska unijata na intelektualcite albanci izlegoa so stav deka bi bilo dobro dokolku se pochituva voljata na albanskiot narod,,,a toa znachi???? moira 311 postovi, a nitu eden moj stav???? navistina ne mi e jasno ova e moj nachin na izrazuvanje, iskreno ne znam drug .... |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vidi sega izgleda nie Makedoncite ne razbirame megunarodno pravo , bidejki onie sto ja teroriziraa ovaa drzava i narod , denes se spored megunarodnite normi okvalifikuvani kako borci za covekovi prava, a onie sto go brane narodot i suverinitetot denes se vo Hag, taka da nie sme krivi sto ne razbirame. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
problemo na albanskite glasaci e vo toa shto ni eden od
niv nema da priznae deka ali ahmeti e covek so tri grama mozok...covekot ima mnogu golem nedostatok na intelekt.. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najsposoben se smeta samo od istite nemu
onie koi zagovaraa , se obidoa i se uste zagovaraat podelba na Makedonija i neka ne ve farbaat so lazgi deka idejata za golema albanija ne postoi covekot pred nekoj den napisa ubavo i ne samo golema tuku i etnicki cista a za toa vece pisuvav poodamna kakva e ulogata na zapad vo vrska so toa dodeka edni bea obvinuvani i bombardirani za takvi slicni idei na drugite duri im se pomagase i se uste pomaga za ostvaruvanje na istite |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
povtorno mnogu konfuzno i premnogu neodredeno... koj e tvojot stav albansko devojce???? |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ниту еден твој став мила, апсолутно ниту еден. Се што кажуваш е или Може или Не може, или се некако од оклу исто како и во постов погоре...излегуваш со цитат од ставот на унијата на албанските интелектуалци...и повторно си недоречена, поставуваш прашање, не образложуваш и не даваш свое мислење зошто и како! |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kade bese unijata na albanskite " intelektualci "
2001 - ta godina pa da go osudi sekoj akt na terorizam vrz edna priznaena drzava ? jas ce ti kazam BEA POZADI KOMINIKEATA PISUVANI I POTPISUVANI OD TERORISTOT kogo sega po sekoja cena sakaat d go oficijaliziraat po vtor pat kako del od edno demokratsko opstestvo kako moze terorist da se sporeduva so demokrat ? |
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK ne se doiskazuvas toa e mojata zabeleska. Se ubavo sto unijata na intelektualci se izjasnila, samo problem e sto istata unija ne ja gleda drugata strana vo cij oci toj covek e terorist i vinoven za nesrekite na mnogu semejstva kako Makedonski taka i Albanski, mislam deka ako taa unija e stvarno unija na intelektualci treba da svati deka covek koj so oruzje i na grb na necija nesreka vlegol vo politikata treba da si odi od nejze. Nikako ne mi odi vo glava sto ste se fatile za nego kako edinstven da e. Za mene toj covek e promotor na omraza , na nedoverba i netrpenie, skam da imame sozivot i zatoa nemozam da zamislam takov covek deka ke bide vo vladata. Inaku deka poveketo Makedonci go imatistoto mislenje jasno se gleda spored rejtingot na SDSM. |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |