IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Геријатриска љубов
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Геријатриска љубов

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Автор
Порака
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2008 во 17:33
Мене ми е криво што баба ми и дедо ми веќе не се држат за раце а за бакнувањето, тоа е нивна работа(мислам на сите постари), до кога сакаат до тогаш...
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2008 во 18:02
Sekojdnevno gledam vozrasni (da na kazam stari) luge po ulica kako se drzat za raka i se baknuvaat i sekogas im se vosh*tuvam, pritoa ne mislam na ona vulgarno "slapanje" na javni mesta, tuku bas onaka edno simpaticno "cmok"...бакнежљубов
Nekoj bese rekol deka e lesno da se sakame na mladi godini, ubavi, zdravi, ispraveni, bez brcki, so zabi...голема%20насмевка
Ama site eden den ke ostarime, neli (aj barem da se nadevame)... e togas da se vidime kakvi ke sme... ke se sakame li uste ili...збунетостплазење
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2008 во 21:20
Kako i da e,jas ne planiram da si go menuvam ljubovnoto scenario do krajot na zivotot...e sega mozebi ke bidam prinudena malku da go modifikuvam,poradi sklop na okolnosti(zdravstvena sostojba,nosenje vilici,pomala elasticnost,tesko dvizenje-pa ke mora povekje za raka da me drzi ...)
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 01:05
...od kolku godini pocnuva i se broi..?
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 01:56
neka se drzat za race dodeka se zivi neka se baknuvaat ama ne mora bash na javno mesto vazno da se sakaat se raduvam koga ke vidam deka pomegju lugje od 50-60 godini se ushte ima ljubov i pochit

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 19:57
...koj pa vi dava be u Gerijatrija da se lapaat, sho ste chudni, odma ide sestrata so inekcija...газење%20од%20смеење
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2008 во 21:50
Gerijatriska ljubov e moja nadez,zasto porano kako sto gledam nema da me snajde
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2009 во 17:46
moite seuste se drzat za raka...ali ne se shlapat kaj stignat fala bogu голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2009 во 17:48
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

moite seuste se drzat za raka...ali ne se shlapat kaj stignat fala bogu голема%20насмевка
газење%20од%20смеење
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2009 во 18:08
Originally posted by zagor zagor напиша:

...od kolku godini pocnuva i se broi..?

газење%20од%20смеење taman sakav da prasam i jas намигнување
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2009 во 23:27
„прва љубав заборава нема“

а ни последната, особено ако е склеротична: нит` памтиш, нит` забораваш.

шегата на страна, геријатриската љубов посебно ме трогнува

за сите заљубени на геријатрија

ја имаат сета моја поддршка
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2009 во 23:29
ех бре бабичке .........да знаев дека си невина , од поодамна ќе ти барав .........

да знаев дека ќе ти се дигне , ќе ги свлечев хулахопките .........

геријатриска љубов ........ и невозможното , станува можно свиркање
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Септември.2009 во 23:39

.................. бакнеж

Изменето од МАРШАЛ - 27.Септември.2009 во 14:37
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2009 во 13:56
Еххх... не е и ова толку лошо... напротив, баш ми е убаво кога ќе видам двајца постари луѓе како се држат за рака... баш минатата недела забележав постар пар, веројатно на околу 80-тина години, како се држат за рака и се шетаат, во еден момент застанаа и мажот ја бакна жената во образ, се гледаше дека ептен ја сака, а таа го гушна...
можеби некому глупаво би му изгледало, ама знам дека таа слика нема да ја заборавам, само ја засилува мојата верба дека постои љубов...
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.