![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 703704705706707 1402> |
Автор | |
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakam da kazam....stvarno e luda
![]() |
|
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
SDK...denes mi e mnogu glup den
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
sakam da kazam prekrasno si pominav ovie denovi
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
животот е убав.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сдк човек се раѓа учи да оди живее расте старее и полека одучува да оди и се враќа на друг свет но многу поразличен од тој од каде дошол...паднал од небото на некој начин овде на земјата, а се враќа во земја....а некој тоа само го гледа и го прати и му се враќаат 20 год уназад и се прашува зашто тоа е така....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
dosadno e...
|
|
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
a dali nekogo stvarno go boli
cosak za toa so sakam ja da kazam...???!!!!!???? |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
otroveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [:-&]
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
TINA ME BARAT
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
дека имам нов P990i
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...sdk, deka denes imam napishano 120 posta...ne sum normalna... ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
SDK
Kako mozat da spijat lugjevo??????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...sdk...ostaj gi, ne znaat deka zhivotot vo spienje ke pomine i ke gi odmine... ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
SDK..deka mi zboktisa od prepravanje..ligavenje..pravenje lice..polaganje smetki na nekoj sto voopsto ne mi e smetkovoditel..mrzam luge koi se zanimavaat so tugi zivoti..i svativ deka ne moze site da ti se isti i podednakvo da gi sakas (pa ne sme M.Tereza)..toa e obicno licemerie i tapsanje po ramo.Poveke cenam luge koi imaat prioriteti..koi sakaat..koi mrazat..sakam luge,a ne programirani roboti..SDK...dosta e po gjavolite
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 703704705706707 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |