|
Ти простувам... |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 37> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prosti mi sto te baknav
slucajno beshe le liznav na snegot vo srceto koj uste komunalcite ne go iscistile |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ti prostam i da i otvoram vrata na moznosta pak da me zeznes
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Do dva pati e slucajnost, a posle e navika
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ти простив кога те најдов... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a tek da me vidis
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СЕ ПРОСТУВА АМА АКО БОЛИ НЕ СЕ ЗАБОРАВА,ЗОШТО ЧОВЕК ЗАБОРАВА АКО МОЖЕ А ПАМТИ АКО САКА
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се ...простува....се заборава....и така ...животот....продолжува..
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas nema da ti prostam sto se zaljubiv vo tebe...so ubavo mi bese
koga nikoj ne me sakase mislejki si deka sum grd i odvraten i imav celi
vo zivotot, a sega ? Sega samo ti si mi cel !
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SO AKO MI PROSTIS, KOGA JAS SAM SEBESI NEMOZAM
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na prost da mu prostis
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako moze sam da si prosti,togas...jas nema da mu prostam
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako i da e ja mislam deka ke mi prostis pobrzo, ako te izneveram so poubava od tebe, oti i ti imas oci pa ke si reces deka koga bi bila masko i ti ne bi i prostila
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секогаш простувам, но никогаш не сум ги изговорил тие зборови. Претешки се ! Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:45 |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kе бидеш љубезен да ни објасниш зошто се ПРЕТЕШКИ? ...бидејки кога простуваш, го правиш спротивното и себе си си олеснуваш и на тој што мислиш дека ти згрешил! Изменето од moira - 24.Јуни.2008 во 22:30 |
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |