![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 694695696697698 1402> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SDK umorna sum...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Сакам да кажам..... дека баш би сакал да ти се придружам... особено ако го пееш BOWIE .. !!! ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Сакам да кажам....дека секоја... ружа...има ...трн....
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
А јас сакам да кажам дека еве сега ќе ти подарам една ружа со трња, а тебе ако случајно ти смета некој трн можеш да го отстраниш ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
сдк...колку ке ми биде мерак ако го јадат италијаните...ауф
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Сакам да кажам....ти Џејмс...вечерва си расположен
за .....рчкање...........
![]() ![]() ![]() а за ....трнот.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сдк војводава знае да ме дирне у срце
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
пссссс знам шо зборам
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сдк сакаш да шеташ вечер со мене
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
сдк куда бре војвотке
|
|
![]() |
|
![]() |
|
сдк на едо маајка у хард рок
![]() |
|
|
|
![]() |
|
тапа војвотке
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 694695696697698 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |