|
Со која политичка партија да се коалицира |
Внеси реплика | страница <1 89101112 22> |
Автор | ||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не пишувам глупости.... Тие звучат како глупости затоа што јас зборувам за вашите постапки а тие се глупави!Сакам да ти кажам дека мене ми е смачено од Шиптари кој сегде се пикаат безразлика дали заслужуваат само за тоа што се Шиптари или ради опасноста од Војна!Епа кога толку сакате војна да бидете сигурни дека ќе ја добиете само немој после НАТО да ве вади со автобуси од Арачиново! Изменето од Zajcef - 21.Јуни.2008 во 20:28 |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za zal
nekoj se uste se misli dovolno umen
i dovolno silen
samo poradi postoeckata poddrska
koja na nekolku pati bese javno iskazana
i prezentirana kako so bombardiranje
taka i so izvlekuvanje na teroristicki grupi
od obracot vo koj se najdoa
za zal
i ponataka prodolzuva istata praksa
od istite silnici
za istite teroristi
no ostanuva prasanjeto do koga?
nekoj ne zaborava
nekoj podava raka i dva pati
no , dali se uste postojat budali
koi si dozvoluvaat luksuz
da pomislat deka moze i po tret pat
da se zaboravi i prosti
|
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...bi ti predlozhila da mi bidesh uchitel, samo ne znam zoshto, imam nekakvo pretchuvstvo deka si mnooogu poslab od mene vo toa pole??? |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocno taka.
siptarite treba da se osvestat deka amerika sega stoi zad makedonija. osobeno ako izgubi crnecon, bolje da ne se rckaat so nas. |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas zatoa sto 'mislis' deka sum poslab, razotkrivas deka pojma nemas. taman rabota DUI da se spasiteli na makedonija. tie se samo alatka grujo da si gi istera svoite celi. |
||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А на прашањето до кога би ти одговорил:стрписе уште малку-не ги сакаат американците за лепи очи-ко ќе му поминат интересите ќе си заминат.....Само Арнаут Girl Што ќе правите тогаш?Сами а опкружени со непријатели? |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e tokmu togas doadja na delo
podgotvenosta da se prosti i po tret pat
i da povtorno nekoj od balista i kolaborator
postane " cesen " gradjanin na edna drzava
sepak
istoriskoto nasledstvo e mnogu potesko otkolku sto nekoj se obiduva
da go prikaze kako minorno i
opravdano kako borba za slobodi i covekovi prava
|
||
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uff uff,,,i swear deka sega so ovie rechenici mi lichesh kako nekoe malo dete, koi koga naidat na problemi se falat deka "eee mojot tato e posilen od tvojot"... ...katastrofa,,,,od vozrasen chovek da chuesh vakvi zborovi,,,hmmmmm |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
RENDE
|
||
Zajcef
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаеш што не ми е јасно мирослав-цело време Арнауткава стасува да му одговори на глупостите на кире а нас не ни одговара на прашањата-Зошто Арнаут Girl-немаш одговор?А кире не се фали со таткому туку ти кажува дека ако загубат вашите ,,заштитници,, вие ќе изгубите се што ни зедовте нас и на соседите.....Само ти си како рече кире премногу зелена за да сватиш!
|
||
|
||
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zajcef Zajcef Zajcef....
....seushte ne sum procenila dali si dostoen da bidesh moj sogovornik... ...a so kire sme staaari prijateli... |
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ednostavno
nekogas argumentite se silni
i nevozmozni za odgovor
a za razlika od nas
nekoj sosema odgovara kako predmet za tepanje vreme
vo pauza pomedju dve ucenja
|
||
AlbanianGirl
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
miroslav tuka na debelo se greshish,,,
voopshto ne e problemot vo nedostatokot na argumenti,,,tuku serioznosta na diskusijata i mestoto kade taa ke se odviva, i se razbira sogovornicite so koi ke dijalogirash treba da se vklopuvaat... |
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehehehehehehe
|
||
Внеси реплика | страница <1 89101112 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |