IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Со која политичка партија да се коалицира
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Со која политичка партија да се коалицира

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 22>
Прашање: Која политичка партија според Вас треба да влезе во Владата?
Одговор Гласови Статистика
18 [37,50%]
13 [27,08%]
3 [6,25%]
14 [29,17%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 16:18
Originally posted by KUKOC7 KUKOC7 напиша:

Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

izvini,,,stvarno nemam vreme da pishuvam,,, bidejki imam ispit, i treba da ucham.. ...no ednostavno nekoi raboti ne se onaka kako shto izgledat,,, ...shto se odnesuva do Dzaferi,Biljali, samo bi rekla deka ima, ima i podobri od niv,,, ,,,i ne od podzemjeto vo takva smisla kako shto ti posochi,,,, ..i plus,,shto ma,,,vie ochekuvate jas da vi kazhuvam,,, e pa nema,,,doznajte sami,,,ako ve interesira...

Pak ne dobiv objansnuvanje za Selmani!!! toa me interesirase za Djaferi znam deka e politicar od svetska klasa!!! nego ne mi kaza zosto Selmani e kriminalec!

Selmani e kriminalec zatoa sto si ja gleda rabotata i zatoa sto dodeka bese minister mesto da bara znaminja , jazici , i razni gluposti se grizese za reformi vo zdravstvoto, namaluvase ceni na lekovi voveduvase zapadnjacki standardi.
Ama izgleda toa ne e tolku bitno za Albancite niv im e bitno da se nelojalni na ovaa drzava da ne go zboruvat jazikot , da ne go veat znameto toa e najbitno , a ekonomija , zdravje i onaka ne e vazno.

Изменето од moira - 19.Јуни.2008 во 17:37
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 16:23
znam jas sefe za toa голема%20насмевка ne bi rekol i toj ima nekakvi poinakvi celi ...no sepak od nivnite politicari e eden od oni sto najveke misli na ekonomija,prosperiutet i podoboar zivot a pomalku misli na nacionalna baza!!!!koa ke pocnat pogolemiot del od albancite da mislat kako nego togas ke ima sozivot vaka ne!!!!
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 21:13
Pa pobednicite treba na vlada
Huligani na ulica
Кон врв
kentucky Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 06.Јуни.2008
Поени: 66
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kentucky Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2008 во 23:02
Ako Gruevski vleze so Dpa vo vlada, vo toj slucaj treba da ocekuvame mnogu, mnogu golemi problemi vo Makedonija, vsusnost toa i go posakuva Gruevski so cel da ja podeli Makedonija.
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 09:44
Originally posted by Red`Black Red`Black напиша:

Pa pobednicite treba na vlada
Huligani na ulica

Pobednicite se Huligani a takvo e i glasackoto telo uvezeno od Kosovo.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 11:53
... vo denesen Vest ima interesen napis... Selmani da ja prezeme DPA... ako Taci ne saka da koalicira so DUI... shto spored mene e edno logicno reshenie... za izlez na Makedonija od edna vakva zavrzlama potrebno e formiranje vlada vo koja ke vlezat luge koi sakaat vistinski progres... a ne tesno partiski racunici i privilegii... nekako teshko im odi da svatat deka vremeto na grabelizmot i radikalizmot e minato... Ubavo bi bilo... i Ahmeti da dobie izlezna viza od DUI... pa na povrshinata da izbijat politicari od kalibarot na Teuta Arifi... malata Mehmeti... Rufi Osmani... Aliti... Idzet Memeti... i mnogu drugi ..
... sega navistina Gruevski e na poteg... ili ke napravi vlada koja ke ja povede Makedonija napred... ili ke ne vratat 100 cekori nazad... i normalno deka treba bajagi da izmeti vo sopstveniot dvor... pocnuvajki od visokite pa do najniskite eshaloni...
 I kako argument... vcera cuv eden cuorizitet... Vo biroto za obrazovanie... lica koe trebalo da se penzioniraat... bile zadrzani zaradi svojata navodna "strucnost"... onaka naivno prashav,,, a shto ako nedaj boze... odejki kon ili od rabota nekoe od tie "strucno" penzionerce... koe ne saka da se penzionira... nedaj boze go udri damla... biroto ke ostane bez strucno lice....aman od takvi floskuli.... ama imaat pravo da go pravat toa zatoa shto prvo zakonot go prekrshi Republickiot sudski sovet... i sega kako domino efekt se prenesuva do najsitnite institucii... a najsmeshno mi beshe shto liceto koe ova mi go kazuva... veli deka seushte ne se znae koj so kogo ke koalicira... pa zatoa gi zadrzuvaat site... e koga ke se znae koalicijata... takvite"strucnjaci" ke se penzionirale....

Изменето од mamamd - 20.Јуни.2008 во 11:54
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 13:35
Ne razbiram nekoj saka dvete albanski partii da vlezat u vlada

toa e nelogicna rabota
ne moze dvete partii vo vlada mora da ima opozicija
ova e demokratija

Kultizune malku da mislis sto se sluci vo 1 juni i sto vo 15
pa ke gledas go kradese a koj ne

cao
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 15:31
zosto voopsto ima izbori i zosto voopsto postoi toa apsolutno mnozinstvo koga pak ne vazi i moralo da ima albanska partija. ednostavno ne mora.
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 19:55
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

zosto voopsto ima izbori i zosto voopsto postoi toa apsolutno mnozinstvo koga pak ne vazi i moralo da ima albanska partija. ednostavno ne mora.

Еееее... БРАТЕ...   WELCOME TO MACEDONIA...   
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2008 во 21:10
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

Затоа што мнозинството не е мнозинство и тази држава не е обикновена држава.

Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 00:31

Ne razbiram nekoj saka dvete albanski partii da vlezat u vlada

toa e nelogicna rabota

ne moze dvete partii vo vlada mora da ima opozicija

ova e demokratija

Kultizune malku da mislis sto se sluci vo 1 juni i sto vo 15

pa ke gledas go kradese a koj ne

cao

najlosa varijanta e dvete partii vo vlast. MORA da ima i opozicija i kaj albancite, inaku ke ostanat zatucani.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 14:15
TOa i jas go kazuvam
ako site partii vo vlast sto ke ostane ss opozicija site ke kradat nikoj nema da gi kritikuva pa ke bide turlitava derzava

a Butel ako nema albanska partija vo vlast tokas ke bide  WELCOME vo Federalizacija

Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 15:14

a Butel ako nema albanska partija vo vlast tokas ke bide WELCOME vo Federalizacija

Епа такви сте вие Арнаутите, ако малку не сте задоволни или не ви се оди по ќејф, одма се заканувате со федерализации, војни и што уште не... АХХХХХ 2001 да не ве спасеа Американците.................
Кон врв
dudulovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2008
Поени: 998
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dudulovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2008 во 16:02
Во Естонија се околу 27 насто Руси. Во Летонија, исто така. Единствени официјални јазици во овие земји се естонскиот и летонскиот, соодветно. Во Владата на Естонија нема ниеден Русин. И што прават Русите? Креваат востанија, убиваат естонски војници? А овде малку нешто да не одговара, веднаш има закани за федерализација, враќање во планините...Не знам на што личи тоа. Немојте после да обвинувате други.
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.