![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 682683684685686 1402> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Minä rakastan Sinua
![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
SDK...ne veruvav deka ke mi se dopadne (bidejki ne slusam takov vid muzika),edna pesna od Dino Merlin
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Сакам да кажам...дека денес денов ми минува многу брзо....
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
SDK....Moj decko je gej
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
SDK....Prekasno i nejasno da bi bila istina,jos uvek volis me ali nemas vremena,kako da znam na cemu sam..common..al ne mogu razabrati..na cemu si ti?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
сдк јас сум дефиниција за баксуз,малер.
покрај една од многуте лоши/баксузни работи што ми се случуваат редовно,додадов уште една на листата: ми се сјебаа слушалките од телефонот тамам на почетокот на летово |
|
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
celo e koga ima se
(palgijat ![]() i forumot e cel koga ima sekakvi individui ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Sakam da kazam... potocno da viknam... KONECNO PRESTANA DA VRNEEEEEEEEEEE...
![]() Изменето од anastea - 18.Јуни.2008 во 15:06 |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......sakam da kazam....mu kazav ke mu kazam ,no ne mu kazav,pa si kazav....aj da mi kazam ,da ne kaze ,mi kaza ke mi kaze pa ne mi kaza
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
sto e bitno pa jas sto mislam
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
SDK..deka se zaljubiv..ne ne,deka mi se dopaga nekoj..znam deka e nevozmozno,no sepak mi se dopaga..ovaj..SDK deka ne mi e seedno koga e vo moja blizina..Se ubeduvam deka se lazam,no peperutkive vo stomakot druga prikazna zborat..cc..sto li da pravam?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Мило ми е што имам искрени пријатели ![]() Изменето од james dean - 18.Јуни.2008 во 18:08 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
SDK..ke idam da setam..pa sto saka neka bide...se izbriciv..sega ke se istusiram..ke se picnam..i idam po biftek
![]() |
|
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
SDK...nekoj denes pak si ja udri glavata
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 682683684685686 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |