|
Сто Чекори на ВМРО ДПМНЕ |
Внеси реплика | страница <1 2223242526> |
Автор | |
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Програмат можеби би била добра , ако некој сака и може да ја имплементира, се плашам само дека на крај ќе биде само маркетиншки изборен трик!?
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Комунизам ни треба нас или апсолутна монархија со Б.Ц. тогаш само комуњариве ке бидат задоволни со не програма
|
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DRZI milsenjeto...licno gi znam site ministri i ne si daleku od vistinata....samo da ne zaboravime deka Gvujo i Stavre sami ja vodat drzavat, no do koga ke izdrzat ne se znae...za drugite potpolno se soglasuvam |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A IMA NOVINI VO DRZAVAVA? IAKO NE OTIDOV NA ODMOR, AMA NE CUV JAVNO DA SE PROIZNESAT DEKA SAAKAAT PAPA DA BIDE CAR!!! |
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Програма на хартија е програма на хартија, Б.Ц не ја пишувал па не треба да се срами што некако слабо оди спроведувањето.
А за одмор има време ако не ова година може некоја следна ако преживееме. |
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Сто Чекори на ВМРО ДПМНЕ
Дали некој броеше до каде стигна со чекорите Вемерото, или пу-пу не важи, па ќе почнеме да броиме од почеток?
Изменето од moira - 18.Јуни.2008 во 03:52 |
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако дека од ново ке броиме...затоа и имаше избори...по секои Избори се почнува од НОВО...барем кај нас тоа е традиција, а ние сме народ кој и те како држи до ТРАДИЦИЈАТА! Изменето од moira - 18.Јуни.2008 во 04:04 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,........................da,da,...moi....,.....tradicija na,...sekakvi gluposti,....prv ti e narodot tvoj,...vo toa!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
denovove odi reklama za zapisuvanje vo sredno uciliste koe ovaa vlada go napravi zakonski obavezno.
pomegju drugoto vo reklamata se veli, Makedonija e so golema stapka na nevrabotenost koja se dolzi na nepismenosta.....bla bla bla..... Gruevski ne znae kolku fakultetski obrazovani lugje se bez rabota ili rabotat raboti koi porano se rabotele so osnovno Zatoa denes na salterite MVR sedat nepismeni albanci koi ne go znaat ni makedonskiot jazik? Covekot ednostavno brise se sto vredi vo zemjava i pocnuva kako da sme pesterski lugje , koi doprva ja ucat azbukata.... sramno i ponizuvacki |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Covekot ne go izmisli zakonot za proporcionalno vrabotuvanje. Pred da se kaze nesto treba da se razmisli. Toa e vo ramnkovniot dogovor, a jas veke komentirav deka e zalosno koga na konk*rsi ne se primat Makedonci koi gi ispolnuvaat site kriteriumi za da se primat nepismeni Albanci samo zatoa sto mora da bidat 20 % , megutoa za toj zakonke mu se zablagodaris na cicko Brane, i bate Ljubco, Gruevski nema nikakva vrska so toa. |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kultuzin , ne moze da go distancirame Gruevski tuka, zato sto i toj bese minister vo vladata na Ljubco koga se donese dogovorot. Patem mnogu pati ovde sum napisala deka treba da odat vrabotuvanjata po pat na necii kvaliteti i sposobnosti a ne so ramkovni dogovori i partiski kniski.
no, zborot e vo ona drugoto sto omalovazuva i vregja, nevrabotenosta vo Makedonija ne se dolzi na nepismenosta na makedonskiot covek kako sto vo reklamata na vladata se veli. ako vladata saka da ja resi nevrabotenosta, najprvo na site vraboteni so dogovor na delo sto gi ima neka im go resi rabotniot status, a ne da ni pusta lazni reklami. |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega uste i kazna 1000 evra za nezapisano dete vo sredno.....
nejlesno e da se udira po grbot na obicniot covek |
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti drugar si tezok komunjar!!!a da te prasam po cij dzeb da udira ? ako ne po obicniot covek...ovoj narod mozes da go naucis na disciplina i red samo taka ako udiras po jebot!!!kako bi ja odviknla nasta odvbratna kulutra da frlas odpadoci kaj ke stignes pa sefe samo po jeb da go udirs kazna ne 1000- 2000 evra,kako ke naucis nekoj da zastane na pesacki da prpousti patnici???????? pa kazan sefe ne samo za drugite,tuku i za mene za site treba da bide taka
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |