|
ДУИ партнер во владата на ВМРО-ДПМНЕ |
Внеси реплика | страница <1 56789 18> |
Автор | ||
M.Dudulovski
Група Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Животот не е филм. Точно. Но знаеш ли дека во Естонија се 27 насто Руси? Значи малце повеќе од процентот на Албанци во Македонија...Ниеден естонски министер не е Русин. Русите во Естонија се маргинализирани... Си слушнала дека прават некои проблеми? Креваат востанија или слични работи? |
||
M.Dudulovski
Група Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, ама истиот тој тип со безбол-капче пак се заканува дека, ако ја нема ДУИ во власта, ќе ја нема ни Македонија. (Вчерашен Дневник, стр. 21) |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Качакот си лае..ама сега се само сменети нотите..односно нотниот систем...
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova tuka se povekje nalikuva na juznoafrikanskiot apartheid od minatiot vek!! ( samo shto od nego,tamu, vekje nema ni traga),...edvaj petina,....da se sladi so gazovite na ,...chetiri pati povekjeto od niv!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
kentucky
Група Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VMRO, VMRO, VMRO, VMRO, VMRO Makedonija Znae deka vleguvas so Balistite vo vlada. Bas mi e merak da ve gledam vas t.n. KOMITI so UCKITE TOGETHER. Nazdravje moja iskonska Makedonija, kade odis, vo raspad ili vo pekolot.
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слушам сранко ќе се врател набрзо кај сдсм..а грујо ќе му ги дадел учките за друштво да му прават...
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
kentucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
kentucky
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali e na povidok t.n. "mesanje na kartite", Gruevski i Ahmeti. Ako ova se sluci, dajte luge da raspiseme tender i da ja prodademe Makedonija. Nema potreba od gnasotii da trpime.
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Стварно, што ли се договорија ДПМНЕ и ДУИ? Изменето од moira - 18.Јуни.2008 во 03:41 |
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што договорија ке видиме наскоро. Единствено што е јасно е тоа дека едната страна молчи. П.С. Алал да ти е што не те мрзеше и што ја најде темава. Браво! ...малку офф топик....колку сум си била умна пред една година...цццц...како сега да сум пишувала.... Изменето од moira - 18.Јуни.2008 во 04:07 |
||
cro
Група Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мандатарот и лидер на ВМРО-ДПМНЕ Груевски и претседателот на ДУИ Ахмети постигнаа договор за коалицирање кој вечерва треба да го потврдат највисоките тела на двете партии.
Лидерите на ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ постигнаа договор за состав на идната влада, потврдија за Алсат- М партиски извори. Договорот вечерва треба да го потврдат и највисоките партиски тела на двете партии- Извршниот Комитет на ВМРО - ДПМНЕ и Генералниот совет на ДУИ. Детали од договорот не се соопштуваат, иако претходно беше навестено дека партијата на Ахмети најверојатно ќе добие четири министерски места: за одбрана, економија, труд и социјала, локална самоуправа или образование, и еден- вице-премиер задолжен за имплементација на Охридскиот договор. Двајцата лидери ги утврдиле и имињата на идните министри, но персоналните кадровски решенија допрва треба да добијат виза од партиските тела, на состаноците закажани за вечерва. Aj so sreca novata vlada, iako poveceto od vas(makedoncive) bea skepticni za mozen vlez na DUI vo vlasta. Cestitki do site clenovi i simpatizeri na DUI. |
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Istotaka cestitiki do site clenovi i sipmatizeri na VMRO DPMNE
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..fer bi bilo da se objavi i ova... prezemeno od Nova Makedonija...ЕУ нуди датум за преговори, само со Ахмети во Владата!
Пратеници на Европската Унија тврдат дека се уште не е доцна за Македонија да добие датум за преговори за влегување во ЕУ. Според наши извори, се работи за обид да се добие некој вид влијание врз Груевски, за да се убеди премиерот да ја прими ДУИ во Владата Изменето од moira - 04.Јули.2008 во 23:40 |
||
BUGS
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Super vlada na kriminalci i teroristi.Blaze nas
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |