![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 100> |
Автор | |
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama i so palacinki????
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Не те разбрав што сакаш да кажеш,но првичниот впечаток ми е дека и ти се согласуваш со тоа што го пишав, само,најверојатно не ти се допаѓа стилот и начинот со кој е напишано? Исто,мислам дека и двајцата исто размислуваме,само секој си толкува од свој аспект: Јас:-Зебрата е бела со црни шари Ти:-Зебрата е црна со бели шари ? |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Фала Кејт и од мое име. И на ова помислив кога ја пишував мојата дефиниција за љубов. Во контекст на муабетот би додала и дека: -Љубовта е доволно трпелива да ги издржи маните кои не можеме да ги излечиме. |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Mislam deka nikoj i nikogash nema da dade vistinski
odgovor na ova prashanje.Sekoj ljubovta si ja razbira individualno i ne sekoj misli isto shto i drugiot.Ljubovta samo se chuvstvuva,... nema definicija za nea,ednostavno nemoze da se opishe,pogotovo shto postojat poveke vidovi ljubovi.... Ljubovta ne e samo da nekogo sakash,ma...nemozam da opisham kolku i da se trudam... |
|
![]() |
|
![]() Како мама ќе каже ![]() Изменето од Eleni - 16.Јуни.2008 во 22:31 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Љубов=состојба во која ги гледаме работите такви какви што не се! ....
..СИТЕ ЖИВЕЕТЕ ВО ЉУБОВ...МАЈКАТА....ДАЈТЕ МАЛКУ ПРОМЕНИ....НИ ОТИДЕ ЖИВОТОТ... ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Cudesna blazena smirenost sto ja cuvstvuvas vo necija blizina i pokraj site grizi i problemi.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
две души споени како една ....
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ljubovta mozebi e koga strasno mnogu sakas nekomu da pripagjas
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
њет , почему так , ето депресии
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
njet drug moj, eta adna pravda
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
љубовта најнежно ми звучи на руски јазик бате , разбира се заради русинките , море и кај нас може да се каже по нешчо
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ljubovta se bara, ne se broi
|
|
![]() |
|
DA E TAKA NO NE E TAA DOAGJA NAGLO KOLKU SO I NAGLO MOZE DA ZAMITE ZAPRAVO TE UDARA NEKADE ZAD NEKOE KJOSE NO NEMA SMISLA DA TRCAS KON SITE KJOSINJA PROSTO SAMO SETAJ NIZ ZIVOTOT- TAMU IMA MILIONI KJOSINJA |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |