![]() |
|
Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 40> |
Автор | ||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
do 24 biras .....
posle toa
te biraat
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
strasno e toa ako pomina 21
znaci pojke vreme te zadrazaa vo ISLAMOINKUBATOROT ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Nikogas ne e kasno za da stapis vo Mrak
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
lele use edna so iskustvo ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Ova da go sfatam vo navodnici ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
batali navodnici i nasmej se vaka----------------->
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
cekaj jas ne sum dentist moriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]() |
||
|
||
![]() |
||
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
|
Алал да им е на тие што на 21 година се спремни да стапат во брак. Јас бре на 25 си мислам дека сум дете и на памет не ми паѓа мажачка
|
||
![]() |
||
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
|
Mnogu e loso.. treba da zapocneme kampanja po gradovite i po kafulinjata da otvorime maticni sluzbi nemoj slucajno nekoj da ne se omazi do 21 godina
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
|
па нормално дека ќе се равдеуваат, мислам секоја чест за исклучоците, ама во тие години обично на луѓево им се свиѓа идејата за брак и нон стоп да бидат со саканиот/саканата, ама не им е јасно дека брак не подразбира љубакање по цел ден и кој му ... матер на се останато. после кога ќе се судрат со секојдневни проблеми си ја бараат назад слободата и времето кога си живееле безгрижно АМА....биднало веќе
|
||
![]() |
||
Мишичасти ![]() Група ![]() Регистриран: 01.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 75 |
|
аааа не... ко така си стра дама... |
||
![]() |
||
|
ајдеееее.....
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
MAZITE POVEKE SAKAAT DENOVI MINATI NIZ LJUBOV,ISPOLNETI SO SLOBODA,KOGA KE DOJDAT SERIOZNITE RESENIE TUKA SE ZENITE...NO NEMORA DA ZNACI DEKA SEKOJA E PODGOTVENA NA TAKVO NESTO...DENOVITE MINUVAAT SLOBODATA E SE POVEKE POSAKUVANA...PROBLEMITE SE NAPLASTUVAAT,A SAMO MUDRATA,ISTRAJNATA I POZRTVUVANATA ZENA MOZA DA GO ISPOLNI ONA STO NEDOSTASUVA..A KOGA KE DOJDAT 40 I POVEKE MAZITE SE SEKAVAAT I SE UKOTVUVAAT KON STABILNOSTA...A TAA E DOVOLNO DALEKU DA NE E SEKOGAS TUKA ZZA SEKOGO,A TOLKU BLISKU ZA DA JA PRONAJDAT ONAA KOJA IM OVOZMOZILA SE,NO SI ZAMINALA...ZASEKOGAS... |
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |