![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 213> |
Автор | |
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AJDE AJDE KE BIDE I TOA
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Дај боже да е така како што викаш, ама тешко ќе биде...
Мене Хрватите ич не ме интересираат и се молам да изгубат... ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
i mene mi se komsiite mnogu podragi..Hrvatite mi se pretugi i predalecni
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
А и за што ќе навиваш за Хрватите освен во фудбал во друго се се исти како нас... (жал ми е што мора ние да се споредуваме со хрватите)... Треба да сме подобри од нив... ![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
eh da bese Jugoslavija ....
ke igravme i ke navivame i kako nekogas ulicite ke bea pusti .... ke odevme i na olimpijada i ke bevme i prvi i vtori vo mnogu disciplini vaka.... ke si se nadevame deka nekogas mozebi i ke uspeeme da se kvalifikuvame |
|
![]() |
|
Добро веќе ја нема Југославија на Олимпијада, ама затоа ја има Србија и јас ќе навивам за неа и се надевам дека ќе им покаже на западњаците во ЕУ и САД која е Србија...!!! |
|
![]() |
|
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
И шо демек Србија е наследник на Југославија па ке навиваш за неа?
![]() |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
pa Kosovo sigurno ne e ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Се согласувам
![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
i povece od sigurno ne e ..... zasega
![]() |
|
![]() |
|
тешко ке се вратат работите како што беа-нажалост
![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
koga se saka , se se moze
![]() |
|
![]() |
|
Не е наследник таман работа...причината е само дека ги рачунам како свои и најблиски...иако не сум Србин... ![]() |
|
![]() |
|
Па тоа е проблемот-има многу што не сакаат! |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |