IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Југоносталгичар сум...признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Југоносталгичар сум...признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5051525354 213>
Автор
Порака
Karamazov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 144
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Karamazov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 17:51
Originally posted by Makijaveli Makijaveli напиша:

Eh,dragi moi sega da postoese Jugoslavija..sigurno ke igravme na EURO2008 i sigurno ke bevme edni od glavnite pretendenti za Evropsji sampioni..a vaka sme samo Balkanski sampinjoni Nego,dali nekogas vo mojov zivot ke docekam Makedonija da se kvalifikuva na edno golemo natprevaruvanje..pa da ne zalam pari..da odam..pa da nacrtam soncinja na obravcinjata..eh,pusti moi sonista

i da bese Jugoslavija, pak nemase da si nacrtas soncinja na obravcinjata - ke trebase togas da si crtas petokrakcinja.
tre, tri, tra
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 17:55
mnogu smesno..xa xa xa
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 17:57
Originally posted by Karamazov Karamazov напиша:

Eh,dragi moi sega da postoese Jugoslavija..sigurno ke igravme na EURO2008 i sigurno ke bevme edni od glavnite pretendenti za Evropsji sampioni..a vaka sme samo Balkanski sampinjoni Nego,dali nekogas vo mojov zivot ke docekam Makedonija da se kvalifikuva na edno golemo natprevaruvanje..pa da ne zalam pari..da odam..pa da nacrtam soncinja na obravcinjata..eh,pusti moi sonista

i da bese Jugoslavija, pak nemase da si nacrtas soncinja na obravcinjata - ke trebase togas da si crtas petokrakcinja.

А што е... имаш уплав од петокракчиња А...???

Макијавели... нема никогаш да дочекаме (за жал) Македонија да се пласира на некое првенство...јеби га... но за разлика од некои јас се радувам и ги чувствувам како свои нашиве северни соседи... они од време на време идат на некои првенства (мислам на фудбал), а за другите спортови како на пример: кошарка, ватерполо, одбојка, ракомет, тенис и други да не зборам... секогаш се тука некаде до финалињата... и јас се осеќам горд и среќен...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 18:02
bratce..i ja isto ko tebe eve gledam sega tenis i ovoj Nole me vadi od takt vodi 1-0 vo setovi a vtoriot set od 5-3 sega igra taj-brejk so Karanusic od Hrvatska ajmo NOLE..NOLE majstore
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 18:14

bratce..i ja isto ko tebe eve gledam sega tenis i ovoj Nole me vadi od takt vodi 1-0 vo setovi a vtoriot set od 5-3 sega igra taj-brejk so Karanusic od Hrvatska ajmo NOLE..NOLE majstore

И јас го гледам...конечно го победи Хрватот... Тооо Новаче... иде во трето коло...   
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 18:15
E JAS NE SUM JUGONOSTALGICHAR I ICH NE MI E MAKA
A NA EURO KE SE NATPREVARUVAME KAKO MAKEDONIJA
MOZEBI ZA 200 GODINI NO KAKO MAKEDONIJA
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 18:16
Инаку европсково првенство го гледам без некој жар... сите ми се исти и исто ми се фаќа кој ќе победи... единствено малку сум за Русите, но... тоа е... изгубија срамно...јеби га...

Изменето од DelijaSkopje - 11.Јуни.2008 во 18:19
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 18:17
Originally posted by fiks fiks напиша:

За 200 години... ... Па што ќе ми е тогаш... сега брате...СЕГА!!!
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 18:18
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Инаку светсково првенство го гледам без некој жар... сите ми се исти и исто ми се фаќа кој ќе победи... единствено малку сум за Русите, но... тоа е... изгубија срамно...јеби га...

SE ZBRKA MALU STELA ROSA
EVROPSKO PRVENSTVO E OVA ....HMMM....
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 18:20

Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Инаку светсково првенство го гледам без некој жар... сите ми се исти и исто ми се фаќа кој ќе победи... единствено малку сум за Русите, но... тоа е... изгубија срамно...јеби га...

SE ZBRKA MALU STELA ROSA
EVROPSKO PRVENSTVO E OVA ....HMMM....

Го поправив...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 18:27

oh mori majko..od tebe za 200 godini,ni koskite nema da ostanat,stvarno budalastini zborish sega..Sakam sega..otkako ke umram me boli koe ime ke bide,dali ke igrame,dali ke bideme prvaci ili vice-prvaci..sakam dodeka sum ziv da docekam takvo nesto
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 18:29
Ќе дочекаш Макијавели биди сигурен... Ако не со Македонија тогаш со Србија... ...100%
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 18:30
E SEGA I JAS SAKAM AMA NE MOZE
A 200 GODINI SAMO TAKA NAPISHAV ZA ZEZANJE
MOZEBI NA SLEDNOTO KE UCHESTVUVAME
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2008 во 18:37
e zasto da ne moze?..jas iskreno mislam deka imame realni sansi za narednovo Svetsko prvenstvo.Grupata ni e super bidejki nas ni lezat skandinavski selekcii..taka da toa mi dava za pravo da se nadevam deka ke izborime plasman vo Juzna Afrika 2010.
A,za Srbite i Hrvatite ne se sekiram..kaj niv ne se desilo edno po drugo da propustat dva sampionata..taka da oni sigurno ke se kvalifikuvaat.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5051525354 213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.