|
Совет за фотоапарат |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hehehe, kako sakas
Ur money - Ur choice |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Laki Sultan
Нов член Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo
dali bi bil dobar izbor za pocetnik ovoj model na aparat Fujifilm FinePix S1000fd. za cena od 14.000 denari Odnapred vi blagodaram |
|
zokidream
Нов член Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А кај се продава за 14000 денари во која продавница?
|
|
Laki Sultan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoki aparatot ke mi go donesat od nadvor ne od tuka,
imam prijatelce vo Germanija letovo ke dovaga i da go iskoristam ,nesto korist i od nego. 220evrei e vo Germanija taka barem on kazuva. Zoki ne mi dade komentar dali e ok aparatov za pocetnik kako mene, Ili bi mi preporacal nesto drugo. |
|
zokidream
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас би ти препорачал евентуално ако уште го има во продажба
тамy во Германија "Fujifilm FinePix S6500fd"нарачај го него многу е подобар од овај што ти сакаш да го земеш спрема мене , а ако го нема таму тогаш за пат кон Македонија ако доага со кола твојот пријател нека тркне низ Белград и нека ти го земе од БМ Фото еве види тука уште го имаат http://www.bmfoto.co.yu/katalog/prosumer-fotoaparati/fujifilm/finepix-s6500fd а за Fujifilm FinePix S1000fd што го сакаш ти Laki можеш да видиш тука http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2008/04/22/Fujifilm-FinePix-S1000fd/p1 Поздрав. Samo linkovite gi srediv Изменето од Mire - 11.Јуни.2008 во 07:46 |
|
Laki Sultan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala Zoki za sovetot.
|
|
within
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не најдов соодветна тема, па еве овде ќе прашам -
Имам Canon PowerShot S5 IS, со најмала брзина на затворачот до 15 сек, дали можеби постои некој начин за зголемување на таа брзина, било со менување во софверот или пак со додаток на некој екстерен дел, ако некој може знае...?? |
|
Vojkan
Сениор Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
within, pobaraj na internet firmware za Canon. Mislam deka nekade vidov firmware za powershot, ama ne se sekjavam kade.
|
|
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|
stefan.taz
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 28.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drustvo eve me mene pa sas prasanje za nov aparat. Sto mislite za Kodak Easyshare z812IS ili Kodak Easyshare z7112IS sto gi prodavaat vo AMC. pozz
|
|
zokidream
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ќе ти е Кодак да земаш па уште од АМЦ, пу пу подалеку од АМЦ скраја да е од нив...
|
|
mickeymkd
Сениор Регистриран: 03.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што прашуваш па сега за овие апарати, ти кажаа луѓето убаво земи си Никон Д3. |
|
Canon Powershot S90,Sony DSLR A700,Sony 18-70mm f3.5-5.6 DT,Sigma 10-20mm f4-5.6 EX DC,Sigma 17-70mm f2.8-4.5 DC, Tamron 90mm f2.8 SP AF Di,Minolta 70-210mm f4 AF,Minolta 50mm f1.7 AF,Sony HVL-F56AM.
|
|
driver_off
Сениор Регистриран: 15.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
within ако го ставеш у Мануал мод или у Tv мод не ли може до 30 секунди ?
за повеке од 30 секунди мислам дека не може никако едино се некој кастом фримвер. види ја и програмта GBTimelapse доста добра е и итересна особено ако сакаш да правеш Timelapse клипови. позз |
|
within
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се снајдов околу тоа, има едно интересно програмче CHDK кое се снима на картицата и не влијае на firmware-от (што е одлично), и со него одат неколку дополнителни можности, само треба добро да се подеси па може ќе успеам.
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ti padnalo na um deka ima pricina za ogranicuvanjeto? Vo sprotivno ce go vgradea od start Inaku, protivnik sum na hakerisuvanje na kamerite so 3rd party softveri. Toa e kako da si ja baras beljata. Cesen isklucok se konverziite vo IR, no toa e nesto sosema podrugo. Pozdrav, Mire |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |