|
Името е се што имаме |
Внеси реплика | страница <1 4950515253 56> |
Автор | ||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
... koe ime... momentalno nadvor segde ne vikaat FIROM... jas se soglasuvam da se smeni... firom... vo MAKEDONIJA.... i ke glasam za toa... |
||||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Samo za informacija da kazam deka vo mojata lichna karta me pisuva MACEDONIA i nisto drugo. Barem tuka taka sme napisani. Taka sto jas nemam sto da menuvam tuka....
A vo pravo ste deka nadvor sme FIROMCI i za tie sto ne bevme taka ne zavikaa...
|
||||
Прилепчанка
|
||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Скенирај ја ..секако ако може..за да ја имаме и видиме овде на Форумов..
пс
Секако ...важните лични податоци..можеш да ги „покриеш„ на сликата..
|
||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
valjda ima neshto ,..shpansko,...pa tamu i pishuva taka,...od kade e,......shto drugo bi bilo?
|
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A be, sega koga ke si idam Makedonija tamu po drzavite koga ke pominam ke mu ja pokazam PA NEKA PUKNAT OD MAKA DUSHMANITE!!!. Neka se bunat do Spanskoto ministerstvo na Nadvoresni Raboti deka Makedonija pisuva kaj mene... |
||||
Прилепчанка
|
||||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
tebe neka te vikaat firom. mene ne dozvoluvam. |
||||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Колку е патетичен насловот на темава......
„Името е се што имаме“... а? Значи идентитет немаме? |
||||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...ova malku mi nalikuva na odnesuvanjeto na malite deca... mene ..tebe... zboruvame za oficijalnite manifestaciii... i redno e da se smeni firom... vo Makedonija... |
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
temata e navistina pateticna od prosta pricina sto nema nikakva potreba da se voopsto i dozvoli pregovaranje za nesto sto e vece opsteprifateno i izglasano uste prviot den od nezavisnosta a kako ostvaruvanje na sonot za sozdavanje na drzava preku koja ce se manifestira i nacionalniot identitet .... znaci , nema pregovori i pazarenje nitu so bilo kogo nitu za bilo kakvo prasanje okolu imeto i identitetot na Makedonskata drzava i Makedonskiot narod .............. Изменето од miroslav_g8 - 08.Јуни.2008 во 22:35 |
||||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
imeto ne e smeneto. probaa da go smenat komunjarite gligorco i crvenkapa, ama sepak poveketo zemji ne priznaa kako makedonija. i dosta so demagogii... |
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
i ne samo sto ne priznaa , tuku i jasno stojat na svoite stavovi vo vrska so toa ... za razlika od nekoi dokazani " prijateli " koi sekogas i pri sekoja prilika ni zabivaat noz vo grb .....
|
||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
... a da bide dosta so obrakanje... ocigledno komunikacijata so tebe se sveduva na konflikt.... zatoa .... konfrontiraj se so drugite... |
||||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да да, признати сме како Република Македонија од многу држави ама на билатерално ниво ! Никој не не` вика така на мултилатерално ниво освен САД.
|
||||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||||
дуле
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Скрита картинка... Ке познае ли некоj ликот на човекот коj држи наградата?
|
||||
Внеси реплика | страница <1 4950515253 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |