![]() |
|
Суеверие |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 22> |
Автор | ||||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
...НЕМАШ ПЕТЕЛ!!!..ПЕТЕЛ КОГА ПЕЕ НА ПРАГ ,ЗНАЧИ НЕШТО...
![]() |
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
![]() |
||||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|||
MNOGU ARNO - NE E NA ARNO
|
||||
![]() |
||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||
ma ,kakvo sueverie,...babini devetini,...pominuvam ,..niz ,..skali ,...banderi,...brkam crni machki,...chuvam skrsheno ogledala,......
![]() |
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||
![]() |
||||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|||
da si ziva i zdrava brza dobro kazano more najdobro kazano more super kazano ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||
![]() |
||||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|||
Edna vecer za rok od pola saat i varpce me posra i kometa vidov kako pagja...i tolku se izraduvav...a zosto
![]() |
||||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||||
![]() |
||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|||
Si setam jas taka ednas i primetuvam kako site me gledaat i toa kako me gledaat, ama bas site!.. Si vikam so e rabotata, tolku li sum ubava, i se isprcuvam kako paunica!... Si odam doma celata srekna... i se poglednuvam vo ogledalo so tolku ubava denes im se vidov na lugeto... i gledam na ramoto, na dzemperot edna kaka od pile so golemina na orev...
![]() A vikaat pile da te pokaka sreka noselo...
![]() |
||||
![]() |
||||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|||
Јас не знам како можат да мислат луѓево дека црна мачка носи несреќа
![]() ![]() |
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
![]() |
||||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|||
I da si zemes...zarem site macki se krivi sto na nekoj mu se slucila nesrekja i ja nabedil mackata crna sto mu go presekla patot ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
Edna koga izleze od wc zadniot del od suknjata go bese piknala vo gakite...sigurno nesto za sreka
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Jas znam deka gakite trebalo naopaku da gi nosis protiv uroci.
|
||||
|
||||
![]() |
||||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|||
Мене постојано ќе ми го пресекува патот и пак ќе бидам најсреќна што ја имам ![]() ![]() |
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
![]() |
||||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|||
AMA KONTINUIRANO KOGA KE JA VIDAM TEZOK MALER ME SNAOGA ,NESAKAM DA MISLAM DO UTRE BAREM ![]() |
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
Mene stalno na levo mi lezi, ke go prefrlam na desno moze sreka ke me prati
|
||||
![]() |
||||
|||
Така си се убедила, престани да мислиш на тоа, кога и да ја видиш погали ја и се ќе биде ок... |
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |